Λυκουρέντζος: Αν δεν υπάρξει αυτοδύναμη Κυβέρνηση οι κίνδυνοι θα είναι πολλοί

Λυκουρέντζος: Αν δεν υπάρξει αυτοδύναμη Κυβέρνηση οι κίνδυνοι θα είναι πολλοί

Μάρτιος 13, 2012 - 16:04
7 σχόλια

Η Ελληνική κοινωνία έχει ωριμάσει από την τραυματική εμπειρία των 2,5 ετών και θεωρώ ότι θα εκφράσει την εμπιστοσύνη της στη Νέα Δημοκρατία και στον Αντώνη Σαμαρά.

Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στο Νίκο Χατζηνικολάου και στον REAL FM ο Γενικός Γραμματέας της ΝΔ και βουλευτής Αρκαδίας Ανδρέας Λυκουρέντζος τονίζοντας πως : «Αν δεν υπάρχει αυτοδύναμη κυβέρνηση την επομένη των εκλογών οι εσωτερικοί συμβιβασμοί μεταξύ διαφόρων κομμάτων δεν θα ωφελήσουν, πολύ περισσότερο αν η κοινοβουλευτική πλειοψηφία είναι προς τα αριστερά». Άλλωστε συμπλήρωσε : «Το τι θα είναι η Ελλάδα τη Δευτέρα των εκλογών δεν εξαρτάται μόνο από τους πολιτικούς αρχηγούς και τα κόμματα, αλλά και από εκείνους που θα αποφασίσουν. Υπάρχει αδυναμία της διακυβέρνησης όταν συμμετέχουν στην κυβέρνηση της χώρας πολιτικές δυνάμεις οι οποίες δεν διαθέτουν κοινό πρόγραμμα και αποδεικνύεται με την κυβέρνηση του κ. Παπαδήμου.  Στόχος μας είναι να πείσουμε τους πολίτες για τη σημασία που έχει τώρα μια αυτοδύναμη κυβέρνηση. Αν δεν πειστούν οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν είναι πολύ σημαντικοί».
Διευκρίνισε ο κ. Λυκουρέντζος για μία ακόμα φορά πως η ΝΔ δεν ψήφισε το δεύτερο μνημόνιο αλλά το πρόγραμμα εξυγίανσης της οικονομίας ξεκαθαρίζοντας και πάλι πως «Δεν συνεργαζόμαστε σε προγραμματική βάση με το ΠΑΣΟΚ. Στηρίζουμε την κυβέρνηση Παπαδήμου, ενώ ψηφίσαμε τους εφαρμοστικούς νόμους γιατί αν δεν το κάναμε η κατάσταση την επόμενη μέρα θα ήταν καταστροφική» Και κλείνοντας τη συνέντευξή του εξήγησε πως  μέτρα όπως η μείωση των φορολογικών συντελεστών και η μείωση του ΦΠΑ καθώς και η ενθάρρυνση της οικοδομικής δραστηριότητας με κίνητρα, είναι θέσεις της ΝΔ επικαιροποιημένες τον περασμένο Μάιο στο Ζάππειο μέγαρο.


7 Σχόλια

Η Ελλάδα δεν έχει ξεπεράσει την τραυματική εμπειρία 5.5 χρόνων διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ. Η αλλαγή του αρχηγού δεν μπορεί να κοροϊδέψει, η ΝΔ είναι τό ίδιο υπεύθυνη για την κατάντια της χώρας όπως και το ΠΑΣΟΚ. Φυσικά και δεν ξεχνάνε οι νεοδημοκράτες την ΠΟΛΑΝ, το 1993, και τον κ. Συμπιλίδη οπότε αλλού κ. Λυκουρέντζο οι μεγάλες δηλώσεις. Στο Ζάππειο είπατε αοριστολογίες και τις δύο φορές, οι κομπίνες που αποκαλύπτονται συνεχώς και τα συσωρευμένα χρεή πολλών εκατομμυρίων είναι και αποτέλεσμα της ανικάνης να κυβερνήσει ΝΔ. Τα περί Μνημονίου που λέτε, είναι για γέλιο. Όχι , δεν θα έχετε αυτοδυναμία. Όχι δεν θα κυβερνήσετε με την ίδια αλαζονεία. Όχι δεν σας πιστεύει ο κόσμος. Καληνύχτα σας κύριε ΓΓ της ΝΔ.

Εαν έχει ωριμάσει η ελληνική κοινωνία θα το δούμε το βράδυ των εκλογών. Ενα πρέπει να καταλάβουμε όλοι για να αποδείξουμε ότι έχουμε ωριμάσει και αναλαμβάνουμε με την ψήφο μας τις ευθύνες μας για το μέλλον της Ελλάδας και των παιδιών μας. Οτι δεν ανεχόμαστε πλέον τον κ. Λυκουρέντζο και τους όμοιούς του από όλα τα κόμματα να μας καλλιεργούν τον ΦΟΒΟ για όσα θα πάθουμε αν δεν τους ψηφίσουμε. Ολοι αυτοί είναι κατάπτυστοι και πρέπει να τους εξαφανίσουμε πολιτικά στις ερχόμενες εκλογές. Επιτέλους ... θα βάλουμε κάποτε μυαλό;;;

Είναι πραγματικά απύθμενο το θράσος του κυρίου αυτού. Μισθοί και συντάξεις έχουν μειωθεί σημαντικά, οικογένειες λιμοκτονούν και αυτός μαζί με το ΠΑΣΟΚ προ ημερών προσπάθησαν να απαλλαγούν από τα χρέη των κομμάτων τους, που απέκτησαν από την υποτιθέμενη "καλή" διαχείριση που γνωρίζουν να κάνουν. Και τώρα έρχεται να μας νουθετήσει γιατί πρέπει να τον ψηφίσουμε αυτόν και την ΝΔ ή να διατηρήσουμε ουσιαστικά τον δικομματισμό με εκβιαστικά διλήματα !!!! Φαντασθείτε πόσο ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΙ είναι!!!

Από σουλάτσο και μπαλκόνι καλά πας μεγάλε. Αφού έφτασες εσύ και ο αρχηγός σου να εγκαινιάζετε έργα στην Καλαμάτα.. Μα ξέχασες; είσαι "αντιπολίτευση". Πως γίνεται να εγκαινιάζεις έργα όντας στην "αντιπολίτευση"; Τι άλλο θα σκεφτήτε παναγία μου; Γουστάρω επίπεδο... Γιούχα βρεεε

Κε διαχειριστή ούτε να αναφέρουμε την 25η Μαρτίου ως λέξη δεν επιτρέπεται?

<p> Το να προκαλείτε καταστάσεις για εκείνη την ημέρα πιστεύουμε πως δεν οφελεί σε κάτι</p> <p> &nbsp;</p> <p> Με εκτίμηση Arcadia Portal</p>

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ... ΘΑΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ