Α. Λυκουρέντζος: Αναμφίβολα δεν υπάρχει Έλληνας που να μη θέλει εκλογές

Α. Λυκουρέντζος: Αναμφίβολα δεν υπάρχει Έλληνας που να μη θέλει εκλογές

Νοέμβριος 02, 2011 - 08:06
10 σχόλια

O Γ.Γ της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Αρκαδίας κ. Λυκουρέντζος μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM   λέγοντας πως η χώρα διασύρεται διεθνώς. Διαβάστε παρακάτω τη δήλωση του κ.Λυκουρέντζου

Η χώρα διασύρεται διεθνώς θέτοντας σε κίνδυνο τις αποφάσεις της συνόδου κορυφής. Μετά από όσα έκανε ο ΓΑΠ δε μπορεί να ηγείται της χώρας. Η ΝΔ θα εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες που ορίζει το Σύνταγμα. Όταν κρίνουμε εμείς θα σας ανακοινώσουμε τον τρόπο. Η στάση μας δε καθορίζεται με βάση το τι συμβαίνει στο ΠΑΣΟΚ. Βιώνουμε τα αποτελέσματα της επί διετίας διακυβέρνησης της χώρας από τον Γ. Παπανδρέου. Εκ του Συντάγματος δεν υπάρχει η δυνατότητα να επιβάλλουμε τις εκλογές με άμεσο τρόπο, υπάρχουν όμως άλλες δυνατότητες που όταν έρθει η ώρα θα τις εξαντλήσουμε. Η ΝΔ δια στόματος Α. Σαμαρά ξεκαθάρισε πως  δε πρόκειται να θέσει  σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή πορεία και προοπτική της χώρας. Επειδή κανείς δε ξέρει τις λεπτομέρειες της δανειακής σύμβασης είναι επιπόλαιο και το δημοψήφισμα όπως και το να τοποθετηθούμε επί του θέματος. 

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

υπουργέ μου χαιρετισμούς στους τραπεζίτες ........

<p> Αγαπητέ κ. Λυκουρέντζο, το Σύνταγμα ορίζει και άλλα θέματα που έχουν όχι απλώς καταστρατηγηθεί, αλλά εξώφθαλμα παραβιαστεί και δεν ίδρωσε κανένα αυτί. Ας πούμε όλοι σας γνωρίζετε πως η Σύμβαση Δανειακής Διευκόλυνσης όπως και η έλευση του ΔΝΤ, ΕΠΡΕΠΕ να είχαν εισαχθεί προς ψήφιση στη Βουλή και μόνον εφ΄ όσον έπαιρναν 180 ψήφους και εγκρίνονταν και από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να έμπαιναν σε εφαρμογή. Την αυθαιρεσία ή μάλλον τον χουντισμό της κυβέρνησης, να τα περάσει με το έτσι θέλω σε όλους μας και να μας εξαθλιώσει ΓΙΑΤΙ καθησατε και τα παρακολουθήσατε σαν θεατές;</p> <p> Γιατί ψηφίσατε τον εφαρμοστικό νόμο;</p> <p> Γιατί δεν καταθέσατε πρόταση μομφής σε μια κυβέρνηση που επί 2 χρόνια διασύρει τη χώρα διεθνώς και σύρει τον λαό στη φτώχεια και την κατάθλιψη;</p> <p> Γιατί δεν μαζεύτηκαν 30 μόνο από το κόμμα σας, να καταγγείλουν τον πρωθυπουργό για εξαπάτηση ψηφοφόρων, όπως πρότεινε ο κ. Κόκκινος;</p> <p> Γιατί ανασκουμπώνεστε για τα κυβερνητικά έδρανα όταν το αδιέξοδο στο οποίο έχουμε περιέλθει, έχει ανάγκη από οικουμενικότητα συνεργασιών και αποφάσεων;</p> <p> Γιατί δεν έχετε εγκαλέσει με βάση το Σύνταγμα τον πρωθυπουργό, μέσα στη Βουλή, για εκτροπή πολιτεύματος και έλλειμμα Δημοκρατίας;</p> <p> Γιατί δεν προκαλεί ο κ. Σαμαράς βάσει του Συντάγματος πάλι, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να πάρει -πάντα βάσει του Συντάγματος- πρωτοβουλίες για την διέξοδο... από το αδιέξοδο;</p> <p> Γιατί επικαλείστε το Σύνταγμα, τώρα που η κατάσταση είναι οριακή, που οι εξελίξεις είναι δραματικές, που ο κόσμος είναι σε βαθιά απελπισία και ούτως ή άλλως θα έχουμε ριζικές αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό;</p> <p> Το Σύνταγμα, φίλτατε Ανδρέα, είναι το σωτήριο πλεούμενο κάθε Δημοκρατίας και η ασπίδα κάθε λαού, απέναντι στους τυχοδιώκτες της πολιτικής και τις επιβουλές τους. Δεν είναι ατού στα χέρια των κομμάτων, για να το ανασύρουν επιλεκτικά, όταν θεωρούν ότι θα συμβάλλει στην δημοτικότητά τους...</p> <p> Οι ώρες είναι δραματικές και ίσως οι δυσκολώτερες της μετακατοχικής περιόδου. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και της αξίας του πολύπαθου λαού της χώρας. Με κάθε τρόπο. Το κομματικό σας όφελος, θα έρθει μετά.</p> <p> Τώρα προέχει η χώρα</p> <p> Με εκτίμηση.</p> <p> Γιούλη Παπαδοπούλου.</p>

Κα Παπαδοπούλου τον εφαρμοστικό νόμο τον ψήφισαν και αυτοί της ΝΔ απλά διότι είναι της δικής τους πολιτικής.Τη μείωση των μισθών και των συντάξεων επιδιωκουν και στη ΝΔ και ασφαλώς την εξαφάνιση των μικροεπιχειρήσεων. Ετοιμάζουν τη νέα τάξη πραγμάτων. Φτιάχνουν τη νέα ελλάδα. Απλά την <<επανεκκίνηση>> την πρόλαβε το ΠΑΣΟΚ. Τώρα θα την προχωρήσουν αυτοί της ΝΔ.

ΑΝΔΡΕΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΤΥΗΣ ΠΟΛΑΝ!!! Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΕΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ!!! ΞΥΠΝΑ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΜΑΔΑΡΧΗΣ!!!!

Ηρθε η ώρα να ανάψει ο πυρσός!!!! Λυκουρέντζο βάλε πλάτη να πέσει η χούντα του ΓΑΠ!!! Ήρθε η ώρα να γράψεις το τέλος του Εφιάλτη!!!

Οι ώρες που περνάμε είναι πολύ κρίσιμες και η αντιμετώπιση του ΧΑΟΥΣ που αφήνει πίσω του ο επικίνδυνος Παπανδρέου απαιτεί σοβαρότητα και πολύ δουλειά. Οφείλουμε να στηριχτούμε σε σοβαρούς και έμπειρους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! Δεν υπάρχει χώρος για μαθητευόμενους παραγοντίσκους!

Αυτοσκοπός η διακυβέρνηση της χώρας με οποιοδήποτε κόστος... Μπράβο "υπευθυνότητα"...........

<Η χώρα διασύρεται διεθνώς θέτοντας σε κίνδυνο τις αποφάσεις της συνόδου κορυφής.> Από αυτή σας τη δήλωση κε Λυκουρέντζο βγαίνει αβίαστα (εύκολα) το συμπέρασμα ότι είστε υπέρ του νέου μνημονίου......... Γιατί λοιπόν διαμαρτύρεστε; Αφού φανερά πλέον το κόμμα σας θέλει και το νέο μνημόνιο. Μήπως ψάχνετε για ψήφους ανάμεσα στους ημιμαθείς πρώην υποστηρικτές σας; Μήπως το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να εξασφαλίσετε άλλη μια τετραετία στο κΥνοβούλιο; Μήπως το καλό της χώρας το συνδέετε με την προ εξαετίας επανίδρυση του κράτους από τη ΝΔ; Η ασέλγεια σε νεκρό είναι κατάπτυστη πράξη. Επί χρόνια το κόμμα σας ασελγούσε στην πεθαμένη Ελλάδα; Ποντάρετε στη λήθη του λαού; Ο χρόνος θα δείξει, αν και πιστεύω ότι ο λαός δεν είναι έτοιμος για σημαντικές αλλαγές και έτσι θα σας (καμαρώνουμε) και πάλι στα βουλευτικά έδρανα..... Καλό φαγοπότι και προσοχή στα όρια του κόσμου......είμαστε πολλοί στα όρια.....