Λουκαΐτικο Αντάμωμα με εγκαίνια ανακαινισθέντος πηγαδιού (pics,vid)

Λουκαΐτικο Αντάμωμα με εγκαίνια ανακαινισθέντος πηγαδιού (pics,vid)

Ιούλιος 31, 2017 - 21:10
1 σχόλια

Μία ιδιαίτερη εκδήλωση στο όμορφο χωριό της Αρκαδίας, στο Λουκά Μαντινείας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Ιουλίου.

Το Λουκαΐτικό Αντάμωμα έγινε και εφέτος με παρόντες τους κατοίκους του χωριού και τους ξενιτεμένους αδελφούς με απονομή τιμής στους συγχωριανούς τους, Μητροπολίτη Πατρών κ.Χρυσόστομο και τον καθηγητή-γιατρό Βασίλη Σμυρνιώτη.

Δύο ανθρώπους που μας κάνουν όλους μας περήφανους και όχι μόνο το χωριό τους, αφού διακονούν με μοναδικό τρόπο τους συνανθρώπους μας, από τη θέση του ο καθένας, όπως ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας.

Είναι ιδιαίτερη χαρά, όταν βρίσκομαι σε τέτοιες εκδηλώσεις, γιατί η Αρκαδία είναι συνδεδεμένη με την μετανάστευση από πολύ παλιά και όταν κανείς επιστρέφει στον τόπο του είναι μεγάλη η ικανοποίηση και τα συναισθήματα δεν περιγράφονται.

Συγχαρητήρια και πάλι στους διοργανωτές.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων έγιναν και τα εγκαίνια του ανακαινισθέντος πηγαδιού και περιβάλλοντος χώρου στην είσοδο του χωριού αλλά και βραβεύσεις δύο ξεχωριστών Λουκαϊτών και γενικότερα Αρκάδων, του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοστόμου και του ακαδημαΐκού-γιατρού χειρουργού Βασίλη Σμυρνιώτη.

Από κάθε αντάμωμα δεν μπορεί να λείπει και η διασκέδαση με παραδοσιακή μουσική και χορό.

Σε ανάρτηση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Γιαννακούρας, έχει την ανάγκη να εκφράσει τις ευχές τους και να δώσει συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την πολύ όμορφη εκδήλωση αλλά και για την τιμή που επεφύλαξαν σε δύο ανθρώπους της Αρκαδίας για τους οποίους όλοι μας αισθανόμαστε περήφανοι και τους ευχόμαστε να πάνε ακόμα πιο ψηλά.

Στον δικό μας Μητροπολίτη κ.Χρυσόστομο που διακονεί μία μεγάλη Μητρόπολη του ευχόμαστε να τον δούμε και Αρχιεπίσκοπο ενώ στον συνάδελφο Βασίλη Σμυρνιώτη αν υπάρχουν πιο ψηλές κορυφές στην ιατρική να τις κατακτήσει.

Ειδήσεις: 
Video: 

Λουκαϊτικο αντάμωμα με βράβευση κ Χρυσοστόμου και Β Σμυρνιώτη


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ρε τι μάσα εχουν ρίξει περιφεριάρχες αντιπεριφεριάρχες δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.