Λήξη μιας επιτυχημένης σχολικής χρονιάς για τα προσφυγόπαιδα στην Τρίπολη

Λήξη μιας επιτυχημένης σχολικής χρονιάς για τα προσφυγόπαιδα στην Τρίπολη

Ιούνιος 14, 2019 - 13:39
3 σχόλια

Για πρώτη φορά εφέτος το σχολικό έτος ολοκληρώθηκε με επιτυχία και για τα παιδιά που ζουν στην Τρίπολη, μέσω του προγράμματος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, και φοίτησαν στο 9ο Δημοτικό Σχολείο. Οι δάσκαλοι, οι γονείς των μαθητών, τόσο οι ντόπιοι όσο και οι φιλοξενούμενοι στην πόλη μας, συμμετείχαν στη γιορτή των μαθητών που συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Ο καθηγητής κ. Σάκης Καραφωτιάς ανέβασε υλικό από τη γιορτή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και σημειώνει:

Συγχαρητήρια στις δασκάλες της ΔΥΕΠ, και τα παιδάκια από άλλες χώρες που φιλοξενεί το Σχολείο μας (9ο Δημοτικό Σχολείο), που μας παρουσίασαν μια υπέροχη γιορτή.
Συγχαρητήρια στην Διευθύντρια μας και όλους τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, που συνεργάστηκαν αρμονικά όλη τη χρονιά.
Μπράβο και στα παιδιά του πρωινού Σχολείου που συνεργάστηκαν, χόρεψαν, τραγούδησαν και έκαναν αθλητικές δραστηριότητες, συμμετέχοντας όλοι μαζί στη γιορτή τέλους της σχολικής χρονιάς.

Πίσω από Δομές, Προγράμματα και Σχολεία, υπάρχουν Εκπαιδευτικοί που όταν συνεργάζονται αρμονικά γίνονται πολύ ωραία πράγματα για τα παιδιά. Συγχαρητήρια πάνω απ' όλα στα παιδιά!


3 Σχόλια

14:07 Ρε βλάκα το άρθρο είναι για τα προσφυγόπουλα, γιατί ολοκλήρωσαν το ελληνικό σχολείο πρώτη φορά φέτος σε μια ξένη πόλη. Η ερώτηση "για τα Ελληνόπουλα;" πού ακριβώς κολλάει; Τα ελληνόπουλα όπως τελειώνουν το σχολείο κάθε χρόνο, έτσι το τελείωσαν και φέτος. Τί ακριβώς δηλαδή έπρεπε κατά τη γνώμη σου να γράψουν για τα ελληνόπουλα για να ικανοποιηθείς; Πόσο στόκοι και κολλημένοι είσαστε μερικοί ρε π###τη μου...Μα πόσο όμως;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.