Live: Ξάνθη - Αστέρας

Live: Ξάνθη - Αστέρας

Σεπτέμβριος 15, 2019 - 18:40
17 σχόλια

Φίλες και φίλοι του ποδοσφαίρου καλό απόγευμα. Μείνετε συντονισμένοι στο live του ArcadiaPortal.gr και παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης της Ξάνθης με τον Αστέρα Τρίπολης για την 3η αγωνιστική της Super League.

(ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ) Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης 2-1

Τέλος αγώνα.

93' Κεφαλιά ο Μπαράλες σε κόρνερ ο Μπέντο νέα μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Αστέρα.

91' Κεφαλιά του Μπαράλες ο Χουαρέγκι δεν προλαβαίνει νέα χαμένη ευκαιρία για τον Αστέρα.

86' Γυριστή κεφαλιά του Χουαρέγκι η μπάλα άουτ.

76' Απίστυετη χαμένη ευκαιρία για τον Αστέρα με τον Μπαράλες από κοντά να μη μπορεί να σπρώξει την μπάλα προς τα δίχτυα της Ξάνθης.

63' Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα. Πολύ ωραίο γύρισμα του Κώτσιρα μέσα στην περιοχή το τελείωμα όμως του Λουίζ Φερνάντεζ είναι άσχημο με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.

57' Γκοοοοοοολλλλλλλλ για τον Αστέρα. Ωραία συνεργασία από τα αριστερά κάθετη μπαλιά του Μπαράλες και ο Μαρκ Φερνάντεζ μειώνει σε 1-2 και βάζει ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι.

55' Γκολ για την Ξάνθη. Κόρνερ για τους γηπεδούχους νέο αμυντικό λάθος και ο Στούρντζεον από κοντά κάνει το 2-0.

54' Κόντρα επίθεση για την Ξάνθη και ο Παπαδόπουλος εντυπωσιακά διώχνει με το πόδι το σουτ του Μπαριέντος και κρατάει όρθιο τον Αστέρα.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

Τέλος πρώτου ηιχρόνου στη Ξάνθη.

43' Διαγώνιο σουτ του Ριέρα η μπάλα ψηλά άουτ.

35' Σουτ του Μαρκ Φερνάντεζ άουτ.

32' Πολύ ωραία συνδιασμένη προσπάθεια για τον Αστέρα με τον Λουίζ Φερνάντζε με κάθετη μπαλιά να βγάζει απέναντι από τον Μπέντο τον Ριέρα το πλασέ του όμως να σταματάει στον κίπερ της Ξάνθης σε μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία.

28' Ωραία σέντρα του Ριέρα από τα δεξιά ο Λουίζ Φερνάντεζ την κεφαλιά με τον Μπέντο να μπλοκάρει.

23' Σουτ του Τζουρίτσκοβιτς μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος.

22' Δυνατό σουτ του Λουίζ Φερνάντεζ με διπλή προσπάθεια ο Μπέντο μαζεύει την μπάλα.

19' Γκολ για την Ξάνθη. Σέντρα από τα αριστερά του Στούρτζεον, ο Τζουρίτσκοβιτς τρυπώνει στην άμυνα του Αστέρα και με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

13' Ο Εντουάρντο μπήκε στην περιοχή ο Παπαδόπουλος βγήκε και μπλόκαρε.

10' Τίποτα το ιδιαίτερο στα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα.

Έναρξη αγώνα

* Στην ενδεκάδα του Αστέρα Τρίπολης ο Χουάν Μουνάφο.

Ξάνθη: Μπέντο, Ντίρεσταμ, Λισγάρα, Καρασαλίδη, Σόσα, Κοβάτσεβιτς, Τερκί, Τζουρίτσκοβιτς, Στούρτζεον, Μπαριέντος και Εντουάρντο. 

Στον πάγκο: Σταθάκης, Μουλέν, Ουίλιαμ, Μαλεζάς, Φοσέ, Ντε Λούκας, Καμαρά. 

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Αντζουλάς, Άνχελ, Βαλιέντε, Πασαλίδης, Καπίγια, Μουνάφο, Ριέρα, Μαρκ Φερνάντεζ, Λουίς Φερνάντεζ, Μπαράλες

Στον πάγκο: Μιχαήλ, Τασουλής, Χαουρέγκι, Ιγκλέσιας, Σουάρεζ, Κώτσιρας, Τζίμας

Ειδήσεις: 

17 Σχόλια

Ζούμε να παίζει ομάδα με πράσινα εναντίον κόκκινης και να είμαστε φανατικά με την κόκκινη!

Με τον 34άρη προπονητή ,τον 19άρη ...Αυγουλά και τον ξοφλημένο ...Μπαράλυτο , πού να πάει η ομάδα ρε παληκάρια ! Τελευταία χρονιά φέτο στη ΣΛ , απολαύστε το μάγκες της πλάκας όσο μπορείτε , αρκεί να πέφτει ο μισθουλάκος κάθε μήνα .... Ρε πού σας βρήκανε ?

Πάνω σε ψηλή Ραχούλα κάθεται μια αστερουλα. Υπερόπτες θα τιμωρηθείτε φετος.0+0=000000000.Πατε για φούντο.

Μπράβο Ξάνθη απόψε τιμωρησες τους ανυπαρκτους.Να ξέρατε τι σας περιμένει φετος.Καλα σας λένε ΡΑΧΟΥΛΑ.

παιζανε με την ανυπαρκτη ξανθη και χασανε.κωτσιρας και ιγκλεσιας στον παγκο ρε.οι βαδιστες εναντιον των περιπατητών.εκεινο το 10 ο λουις μονο περπαταει.που τον βρηκατε τον προπονητη;αυτος είναι για τη γ εθνικη

Ποιοι υπερόπτες ρε πουθεναδες ,ρε ερημιαδες είπαμε ποτέ ότι είμαστε η ΡΕΑΛ ; Χαλαρώστε λίγο γιατί έχει πολλά παιχνίδια ακόμα και δεν θα σας κάνουμε την χάρη να πέσουμε !

Πάντως,τόση χολή και ξύδι που βγάζουν ορισμένοι,σημαίνει οτι ο Αστεράρας,έχει κάνει ΠΟΛΛΕΣ ΖΗΜΙΕΣ.Το σίγουρο είναι οτι θα συνεχίσει να κάνει.Είναι θέμα χρόνου.Γι αυτό,ας χαρούν όσο είναι καιρός,τώρα,οι διάφοροι κακορίζικοι....

Ρε έχετε προσωπική ζωή ή μόνο με τον Αστέρα ασχολείστε μερικοί... είναι αυτιστικό αυτό που κάνετε χωρίς να μιλήσει καλά καλά κάποιος αστεριανος έχετε γράψει 5 σχόλια που βγάζετε Χόλι....ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ

@20:43 Με την καλή κουβέντα στο στόμα, εσύ. Την "άγια νύχτα" πρόβαρε ο άνθρωπος για τα Χριστούγεννα. Σάϊλεντ νάϊτ, Χόλι νάϊτ, ολ ιζ καλμ, ολ ιζ μπράϊτ...

22:20 Εσύ δεν θα έπρεπε μα υπογράφεις ως Anonymous αλλά ως Agramatous. Έχεις πάρει σβάρνα όλα τα άρθρα στουρνάρι και γράφεις σχόλια που ούτε οι κινέζοι δεν καταλαβαίνουν. Ξύλο απελέκητο!

11:28 βγάζουν χολή και σκέψου ότι μπορεί να έχει και κέρδος από την ομάδα η επιχείρηση τους .Οπως γνωστός μου που έχει καφετέρια είναι αντί Αστέρας αλλά πριν τα παιχνίδια γεμίζει το μαγαζί του με κόσμο που είναι για να δει το παιχνίδι !Απο αυτούς θα λείψουν πρώτα αν πέσει ο Αστέρας ,όπως έλειψε από αυτούς με τα εμπορικά μολις κόπηκαν τα δώρα Χριστουγέννων !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.