Live: ΠΑΟΚ Κ17 – Αστέρας Κ17

Live: ΠΑΟΚ Κ17 – Αστέρας Κ17

Μάιος 28, 2015 - 19:33
0 σχόλια

Τελικό: ΠΑΟΚ Κ17 - Αστέρας Τρίπολης Κ17 2-0

Το Arcadia Portal.gr βρίσκεται στο Αγρίνιο και στο γήπεδο του Παναιτωλικού όπου και πραγματοποιείται η τελική φάση του πρωταθλήματος Κ-17 της Super League και σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την προσπάθεια της εφηβικής ομάδας του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στην αντίστοιχη του ΠΑΟΚ στον 2ο ημιτελικό της ημέρας.

Μείνετε συντονισμένοι και παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην ομάδα Κ-17 του ΠΑΟΚ και την ομάδα Κ-17 του Αστέρας Τρίπολης.

Τελικό απότέλεσμα ΠΑΟΚ Κ17-Αστέρας Τρίπολης Κ17 2-0

90' Μπήκαμε στις καθυστερήσεις του αγώνα. Πέντε τα λεπτά του επιπλέον χρόνου.

75' Τρίτη αλλαγή για τον Αστέρα. Στην θέση του Βουτσελά ο Ζήσης.

71' Δεύτερη αλλαγή για τον Αστέρα. Στην θέση του Νάτση ο Γλέζος.

68' Πρώτη αλλαγή για τον Αστέρα. Στην θέση του Κυριακόπουλου ο Παπαγεωργίου Γιάννης.

67' 2-0 για τον ΠΑΟΚ. Άλλο ένα τραγικό λάθος από τους παίκτες του Αστέρα το οποίο και εκμεταλλεύτηκαν ξανά οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο Κουτόσης πήρε την μπάλα από αριστερά έκανε την παράλληλη πάσα μέσα στην περιοχή και ο Χατζηδίμπας από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.

65' Κόκκινη κάρτα για τον Άγγελο Ζήση. Πλέον ο Αστέρας θα συνεχίσει τον αγώνα με 10 παίκτες.

64' Τρίτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Στην θέση του Πασπαλά ο Δημητρίου.

57' Δεύτερη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Στην θέση του Ματθαίου ο Ευθυμίου.

46' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Στην θέση του Χαραλαμπίδη ο Αργυρίου.

Έναρξη 2ου ημιχρόνου 

45' Τέλος πρώτου ημιχρόνου στο Αγρίνιο, με τον Αστέρα να "πληρώνει" ένα από τα αρκετά λάθη που έκανε και να βρίσκεται πίσω στο σκορ. Δύο μεγάλες χαμένες ευκαιρίες για την ομάδα του Μπεντεβή που είχε και δοκάρι με τον Ζήση.

29' Δοκάρι για τον Αστέρα. Ο Νάτσης εκτελεί ωραία το κόρνερ, ο Ζήσης πήδηξε πιο ψηλά από όλους όμως για κακή του τύχη η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του  Σιαμπάνη.

28' Τεράστια ευκαιρία για τον Αστέρα, όταν μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια και η μπάλα λίγο πριν φτάσει στον Καραμήτο   έπεσε και την έδιωξε προς την εστία του ο Πασπαλάς αλλά ο Σιαμπάνης με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ με τα πόδια. 

27' 1-0 για τον ΠΑΟΚ. Ο Καπετάνος στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα έστειλε την μπάλα επάνω στον Χατζηδίμπα με την μπάλα να παίζει άσχημο παιχνίδι στον τερματοφύλακα του Αστέρα και να καταλήγει στα δίχτυα των Αρκάδων. Ένα τυχερό γκολ για την ομάδα του ΠΑΟΚ που πλέον βρίσκεται μπροστά στο σκορ.

13'  Πρώτη καλή στιγμή για τον Αστέρα. Πολύ ωραία ατομική ενέργεια του Τσιώλη που πέρασε 3 παίκτες όμως ο Σιαμπάνης μπλόκαρε εύκολα το έξυπνο πλασέ του αρχηγού του Αστέρα.

6'  Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ.  Λάθος συνεννόηση του Γκίτση με τον Καπετάνο ευτυχώς όμως ο τερματοφύλακας του Αστέρα πρόλαβε και έδιωξε με τα πόδια πριν γίνει επικίνδυνος ο Κωνσταντίνου.   

Το παιχνίδι ξεκίνησε

Οι συνθέσεις των ομάδων

Π.Α.Ο.Κ (Τασουλής Αλέξανδρος): Σιαμπάνης Μ., Παπαθανασίου Γ., Χαραλαμπίδης Σ., Λιάπτσης Π., Πασπαλάς Ν., Κυριλλίδης Σ., Κουτόσης Α., Κλιγγόπουλος Δ., Κωνσταντίνου Φ., Χατζιδήμπας Κ., Ματθαίου Ν.

Στον πάγκο: Muca J., Δημητρίου Κ., Αηδονίδης Σ., Καπρέτσος Α., Αργυρίου Β., Ευθυμίου Β., Νουκάρης Γ.

Αστέρας Τρίπολης (Μπεντεβής Κώστας): Καπετάνος Κ., Τσέκος Π., Βουτσελάς Ευ., Ζήσης Α., Γκίτσης Στ., Κοντογιαννόπουλος Γ., Καραμήτος Ν., Νάτσης Θ., Παπαγεωργίου Δ., Τσιώλης Ι., Κυριακόπουλος Αθ.

Στον πάγκο: Τσιώσης Δ., Παπαγεωργίου Ι., Ρούνης Αν., Γλέζος Κ., Κουρτέσης Σ., Ζήσης Γ., Γεωργόπουλος Μ.,

19:52 Αρκετά βαρύς ο αγωνιστικός χώρος λόγο της βροχής που έπεφτε τις προηγούμενες ώρες στην πόλη του Αγρινίου ωστόσο αυτή την στιγμή ο καιρός είναι σχετικά καλός.

19:40 Στον πρώτο ημιτελικό ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος Κ-17 της Super League.

19:33 Στο γήπεδο του Παναιτωλικού βρίσκεται ο εκ των ιδιοκτητών του  Αστέρα κ. Γιάννης Καυμενάκης, ο πρόεδρος της Super League και της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης κ. Γιώργος Μποροβήλος και μέλη της διοίκησης του αρκαδικού συλλόγου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.