Live: Ολυμπιακός - Αστέρας

Live: Ολυμπιακός - Αστέρας

Αύγουστος 24, 2019 - 21:05
6 σχόλια

Φίλες και φίλοι καλή ποδοσφαιρική σεζόν. Το πρωτάθλημα της Super League για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 ξεκίνησε με τον Αστέρα Τρίπολης να κάνει πρεμιέρα στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μείνετε συντονισμένοι στο live του ArcadiaPortal.gr και παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

(ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ) Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 1-0

Τέλος αγώνα.

* Κουμπαράκης και VAR έκλεισαν τα μάτια στο τράβηγμα του Μπαράλες. Δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στον Αστέρα με την φάση να εξαφανίζεται στο ριπλέι.

81΄Ο Κουμπαράκης είδε την φάση στο VAR και έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

80' VAR για πέναλτι ο Κουμπαράκης στην φάση του Αστέρα.

79' Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα μετά από φάουλ του Κυριακόπουλου και προβολή του Πασαλίδη με την μπάλα φεύγει λίγο άουτ.

71' Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα. Ο Μαρκ Φερνάντζε μπαίνει στην περιοχή το δυνατό σουτ του όμως το βγάζει με τα πόδια ο Σα.

69' Γρήγορη αντεπίθεση του Ολυμπιακού ο Ελ Αραμπί την προβολή η μπάλα στο δοκάρι.

64' Απευθείας φάουλ του Λουίς Φερνάντεζ η μπάλα στο τείχος, νεό σουτ μτ υον Σα να μπλοκάρει.

54' Μακρινό σουτ του Ριέρα η μπάλα άουτ.

51' Πλασέ του Σουντανί ο Παπαδόπουλος σε κόρνερ.

46' Σκαφτό σουτ του Ποντένσε μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος.

45' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

Ημίχρονο στο Φάληρο.

40' Σέντρα του Ποντένσε, κεφαλιά του Σουντανί, η μπάλα άουτ.

38' Πλασέ του Σουντανί εξιαρετικά ο Παπαδόπουλος θα τον σταματήσει.

37' Σουτ του Ραντζέλοβιτς μπλόκαρε ο Παπδόπουλος.

32' Ευκαιρία για τον Αστέρα. Ο Κώτσιρας έκανε τη σέντρα, καρφωτή κεφαλιά του Ιγκλέσιας από κοντά, η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι.

31' Δεν μετράει το γκολ του Σουντανί καθώς είναι σε θέση οφσάιντ.

21' Μακρινό σουτ του Μαρκ Φερνάντεζ η μπάλα πολλά μέτρα άουτ.

15' Ωραία ατομική προσπάθεια του Ριέρα και σουτ του Λουίς Φερνάντες με τον Σα να μπλοκάρει την μπάλα. Πρώτη καλή στιγμή της αρκαδικής ομάδας στο παιχνίδι.

9' Σουτ του Καμαρά ο Παπαδόπουλος έδιωξε.

6' Γκολ για τον Ολυμπιακό. Ο Ελ Αραμπί ανέλαβε την εκτέλεση, ο Παπαδόπουλος έπεσε σωστά αλλά μπάλα πήγε στα δίχτυα με τον Ολυμπιακό να ανοίγει το σκορ και να κάνει το 1-0.

5' Χέρι του Πασαλίδη πέναλτι για τον Ολυμπιακό.

1' Ξεκίνησε το παιχνίδι

* Με τις λαχανί εμφανίσεις ο Αστέρας Τρίπολης

* Άκρως Ελληνική η τετράδα της άμυνας με Κώτσιρα, Αντζουλά, Πασαλίδη, Κυριακόπουλο και φυσικά τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια, έντονο το Ισπανικό στοιχείο μεσοεπιθετικά με τον αρχηγό Ματίας Ιγκλέσιας να βάζει την Αργεντίνικη πινελιά του στην ενδεκάδα.

* 4-3-3 ο σχηματισμός του Αστέρα Τρίπολης με 3 κεντρικούς μέσους και τον Γιώργο Αντζουλά στην ενδεκάδα στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη.

* Πρώτη στην ενδεκάδα για τον νεαποκτηθέντα Ριέρα, χωρίς κλασσικό επιθετικό παρατασεις τους κιτρινομπλέ ο Μπόρχα Χιμένεθ με τον Μπαράλες να είναι στον πάγκο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ομάρ, Σεμέντο, Σισέ, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Ραντζέλοβιτς, Σουντανί, Ποντένσε, Ελ Αραμπί.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Αντζουλάς, Κυριακόπουλος, Βαλιέντε, Μπόρχα Φερνάντεθ, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Λουίς Φερνάντεθ, Μαρκ Φερνάντεθ.
 

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Πάλι έκλεψαν στην ψύχρα βαθμό από τον Αστέρα ! Εξαφάνισαν την φάση με το τράβηγμα του Μπαράλες (καθαρό πέναλτι) από το VAR , ενώ στο κανονικό ριπλέι φαίνεται πεντακάθαρα ! Μπράβο ρε λαμόγια καλή αρχή κάνατε !! Γι' αυτό δεν βρήκε εισιτήριο ο Σιδηρόπουλος από τη Ροδο και βάλανε τα λαμόγια να κάνουν κουμάντο στο VAR ! Ετσι θα ξεφτιλίσετε και πάλι το ποδόσφαιρο αρχιλαμόγια ....................

Ξεφτίλες του ποδοσφαίρου πάλι κάνατε το θαύμα σας . Καταργήστε αμέσως το var , αφού έτσι κι' αλλιώς το γράφετε στα παπ#ρια σας και εξαφανίζετε τις φάσεις που δεν σας βολεύουν !

Τόχει η μοίρα του Αστέρα να του κλέβει βαθμούς αλλά και τίτλους ο ΟΣΦΠ ! Καλύτερα λοιπόν να μην πηγαίνουν να παίζουν με τους γαύρους , αφού έτσι κι' αλλοιώς θα χάσουν με ατιμία....

Ο Ολυμπιακός και οι οπαδοί του να πανε να πνιγούν στην κοντινότερη θάλασσα τώρα που έχει και καιρό....ξεφτιλισμένοι και επιστήμονες της απάτης....

23:47 για πνιγμό εισαστε εσείς που βρίσκεστε στη σούπερ λιγκ με την περσινή αδικία στον περσινό αγωνα μετά Γιάννενα.Μιλατε κιόλας.Ουστ ουστ δεν σας θέλει ο κόσμος της πόλης .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.