Live: Ολυμπιακός - Αστέρας

Live: Ολυμπιακός - Αστέρας

Σεπτέμβριος 19, 2017 - 20:02
6 σχόλια

Φίλες και φίλοι του αθλητισμού μείνετε συντονισμένοι στο live του ArcadiaPortal.gr και παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος.

(Τελικό αποτέλεσμα) Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 2-1

Τέλος αγώνα.

84' Γκολλλλλ για τον Αστέρα! Υποδειγματική αντεπίθεση για τον Αστέρα και ο Τσουκαλάς με λόμπα περνάει την μπάλα πάνω από τον Προτό και κάνει το 2-1.

78' Γκολ. Γρήγορη κόντρα για τον Ολυμπιακό ο Εμενίκε πλάσαρε τον Αθανασιάδη και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα έκανε το 2-0.

72' Κίτρινη κάρτα  για διαμαρτυρία στον Ζουμά.

71' Γκολ. Ο Εμενίκε στην εκτέλεση είναι εύστοχος και κάνει το 1-0.

70' Πέναλτι κερδίζει ο Ολυμπιακός σε μαρκάρισμα του Ζουμά στον Μπεν.

* Μία ώρα αγώνα συμπληρώθηκε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με το 0-0 να παραμένει.

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

* Ισόπαλες δίχως σκορ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Πολύ καλή εικόνα από έναν άριστα στημένο Αστέρα στον αγωνιστικό χώρο με σωστή αμυντική λειτουργία ενώ έχει και τρεις καλές στιγμές με τον Κυριακόπουλο στο 27', το σουτ του Κώτσιρα που πέρασε έξω στο 32' και την κεφαλιά του Τριανταφυλλόπουλου που έφυγε λίγο άουτ στο 40'.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

* Μισή ώρα αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης να έχει υπομονή και να στέκεται εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο. Δυο καλές στιγμές για τους ερυθρόλευκους με τους Εμενίκε και Κούτρη, πολύ καλή στιγμή για τους κιτρινομπλέ με τον Κυριακόπουλο που λίγο έλειψε να οδηγήσει τον Προτό στο λάθος.

* Συμπληρώθηκε το πρώτο 20λεπτό της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης να έχει πολύ καλή αμυντική τακτική και τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να βρει διαδρόμους.

* 3-5-2 το σύστημα του Αστέρα Τρίπολης. Με 3 κεντρικούς αμυντικούς για πρώτη φορά η αρκαδική ομάδα.

Έναρξη αγώνα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

* Ο Κισσαμικός υποδέχεται τον Αχαρναϊκό την Πέμπτη (21/09, 16:00).

* Οι ομάδες που απαρτίζουν τον 5ο όμιλο είναι: Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης, Αχαρναϊκός και Κισσαμικός.

* Με τον Γιάννη Κώτσιρα στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Τάσο Δουβίκα στην κορυφή της επίθεσης ο Αστέρας Τρίπολης.

* Με το περιβραχιόνιο του αρχηγού ο Σταύρος Τσουκαλάς.

* Ροτέισον από τον Σάββα Παντελίδη με τον Αστέρα Τρίπολης να έχει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του σε σχέση με τον πρόσφατο αγωνα πρωταθλήματος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Προτό, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Νικολάου, Κούτρης, Ζντιέλαρ, Ταχτσίδης, Πάρντο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Εμενίκε.

Στον πάγκο: Χουτεσιώτης, Ζιλέ, Μίλιτς, Μαρτίνς, Μάριν, Τζούρτζεβιτς, Βρουσάι.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Ζουμά, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης, Στανισάβλιεβιτς, Δουβίκας.

Στον πάγκο: Καπετάνος, Ίγκορ, Κουμαντέι, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Γκοντό, Μανιάς.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

ρε τα παιδια τα δικα μας ,παλι παστελακι ειχε στο τηγανι,καλοπερασατε πουλακια μου παλι?

@ 22:23 - Τι κρίσιμο παιχνίδι ήταν αυτό; Τι γκραν κινιόλ; Τώρα τι θα κάνουμε; Τι θα γίνει που θα περάσουμε ως δεύτερη στον επόμενο γύρο; Μπράβο φίλε γαύρε. Τεράστια επιτυχία. Έπιασαν τα εκατομμύρια τόπο.

Τρέμε Γιούβε !!Ομαδαρα Ευρώπης !Ολοι ζηλεύουν αυτη την σούπερ ομαδα υπόδειγμα καθαρότητας ,ήθους ,και πύρινου λαού που δεν άφησε ούτε ενα κάθισμα κενό στην γήπεδαρα! Συγχαρητήρια και στους γαύρους της τριπολης που το πανό τους ανέμιζε στο πέταλο μπροστα σε εκείνη την λαοθάλασσα θυμηθήκαμε τότε που μίλαγε ο Ανδρέας στην Πάτρα για τέτοιο κοσμο λεμε !Μπραβο και στον μπάρμπα Σαββα αυτόν τον ειδικό του ποδοσφαίρου !

φιλικο-σοβαρο-για πλακα οταν θα παιζουμε μαζι θα σε γλενταω να το χαιρωμαι ,και εσυ να λες οκ μωρε,ετσι ραχουλα?αντε και στο επομενο και με ενα πονο ,χαχαχαχαχαχαχα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.