Live: Αστέρας - Ξάνθη

Live: Αστέρας - Ξάνθη

Νοέμβριος 05, 2018 - 19:00
6 σχόλια

Φίλες και φίλοι του ποδοσφαίρου μείνετε συντονισμένοι στο live του ArcadiaPortal.gr και παρακολουθήστε την αναμέτρηση που ρίχνει την αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και την Ξάνθη.

(ΤΕΛΙΚΟ Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη 0-1

Τέλος αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης να γνωρίζει την ήττα από την Ξάνθη.

82' Σουτ του Καλτσά μέα από την περιοχή εντυπωσιακή επέμβαση του Ζίβκοβιτς.

78' Μακρινό σουτ του Κυριακόπουλου έδιωξε ο Ζίβκοβιτς.

75' Κεφαλιά του Μανιά άστοχη.

74' Φάουλ του Κυριακόπουλου έδιωξε σε κόρνερ ο Ζίβκοβιτς.

72' Γκολ για την Ξάνθη με τον Γέντρισεκ και 0-1. Γύρισμα του Ντουρίτσκοβιτς μέσα στην περιοχή και ο Σλοβάκος φορ με σουτ ανοίγει το σκορ.

61' Σειρά του Τσιλιανιδη να σουτάρει και πάλι άστοχη όμως η προσπάθεια.

59' Δυνατό σουτ του Ιγκλέσιας η μπάλα λίγο άουτ.

53' Παραλίγο αυτογκόλ για τον Αστέρα με τον Παπδόπουλο να σώζει λίγο πριν περάσει η μπάλα την γραμμή το γύρισμα με το στήθος του Τριανταφυλλόπουλου.

45' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

45+1 Σουτ του Κώτσιρα μπλοκάρει ο Ζιβκοβιτς.

40' Σουτ του Γέντρισεκ η μπάλα πέρααε αουτ.

32' Μακρινό σουτ του Καλτσά ο Ζίβκοβιτς έδιωξε σε κόρνερ.

28' Αρκετά επιθετικός ο Αστέρας Τρίπολης με τρεις καλές στιγμές και 69% κατοχή μπάλας όμως το 0-0 παραμένει.

24' Σουτ του Φερνάντεθ μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι.

13' Ο Μανιάς ύστερα από ωραία ενέργεια απέφυγε τον Αλμέιδα, έδωσε στον Ιγκλέσιας, ο οποίος έκανε σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι.

7' Σουτ του Κυριακόπουλου έξω από την περιοχή, η μπάλα άουτ.

Έναρξη αγώνα

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Φερνάντεθ, Τόνσο, Καλτσάς, Μανιάς.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Αλμέιδα, Λισγάρας, Κασάδο, Κοβάτσεβιτς, Καμαρά, Κίκε, Ντουρίτσκοβιτς, Κάστρο, Γέντρισεκ.
 

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

ραχουλα,πονας? και αυτη τη φορα δε φταιει ο πειραιας ,κοιτα πλακα ρε παιδια ,που αν γυρισεις τουμπα τη βαθμολογια μεχρι και πρωταθλημα μπορειτε να παρετε ,χαχαχαχα

Δυστυχώς αποδειχτήκατε πολύ κατώτεροι των περιστάσεων και της ιστορίας του Αστέρα ! Υπεύθυνοι όλοι και διοίκηση και προπονητής και ιδιαίτερα οι κατ' ευφημισμόν ονομαζόμενοι ποδοσφαιριστές ...... Πικράνατε για μια ακόμα φορά τους λίγους φιλάθλους που έχουν απομείνει !! Δεν αξίζετε ούτε για βρίσιμο .....

Ραχούλα σας είχαμε γράψει ότι θα χάσετε από όλους.Η Τριπολη είναι ολυμπιακοί Παναθηναϊκοί ΑΕΚ.Βαλτε το καλά στο μυαλό σας.

Η κατάρευση σας θα είναι γεγονός και σύντομη.Ετσι όπως διαλυσατε τον Παναρκαδικό θα διαλυθείτε εσεις

Γιατί δεν βάζετε στη θύρα φιλοξενουμένων τους φιλοξενούμενους της ανσπτυξιακής Πάρνηθα, να δημιουργείται επιπλέον κίνητρο στο κολοκοτρωνέικο κοινό;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.