Live: Αστέρας - Ολυμπιακός

Live: Αστέρας - Ολυμπιακός

Δεκέμβριος 15, 2019 - 19:00
1 σχόλια

Φίλες και φίλοι του ποδοσφαίρου μείνετε συντονισμένοι στο live του ArcadiaPortal.gr και παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό για την Super League.

(ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ) Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-5

Τέλος αγώνα.

89' Κεφαλιά του Σουάρεθ, η μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι.

75' Γύρισμα του Ραντζέλοβιτς, ψαλιδάκι του Γκερέρο, η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

73' Γκολ για τον Ολυμπιακό. Ο Σουντανί έβγαλε τη σέντρα πεσμένος, ο Μασούρας πρόλαβε τον Μαρτίνεθ και με προβολή στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

67' Σουτ του Μπουχαλάκη η μπάλα έξω.

66' Σουτ του Ιγκλέσιας έξω από την περιοχή, η μπάλα άουτ.

64' Σέντρα του Τσιμίκα, κεφαλιά του Σουντανί έδιωξε ενστικτωδώς ο Παπαδόπουλος.

61' Κεφαλιά του Καπίγια, η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι.

48' Σουτ του Μπόρχα Φερνάντεθ έξω από την περιοχή, άουτ η μπάλα.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

45' Γκολ για τον Ολυμπιακό. Σέντρα του Ραντζέλοβιτς από δεξιά, ο Ελ Αραμπί με κεφαλιά σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

42' Σουτ του Ραντζέλοβιτς έξω από την περιοχή και αριστερά, η μπάλα άουτ.

34' Γκολ για τον Ολυμπιακό. Ο Σουντανί έδωσε στον Αραμπί και αυτός με φοβερό σκαφτό πλασέ κρέμασε τον Παπαδόπουλο.

30' Η πρώτη σημαντική στιγμή του αγώνα για τον Αστέρα. Σουτ του Μπαράλες από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής ο Σα μπλόκαρε σταθερά.

26' Σουτ του Καμαρά έξω από την περιοχή, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος.

9' Γκολ για τον Ολυμπιακό. Ο Αραμπί πέταξε τη μπάλα δεξιά στον Ποντένσε, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε με το δεξί και έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Παπαδόπουλου.

6' Κεφαλιά του Μπαράλες, η μπάλα εκτός εστίας.

5' Γκολ για τον Ολυμπιακό. Ο Μασούρας εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Σουντανί και με πλασέ στην κίνηση στο πρώτο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

1' Ο Μασούρας με τακουνάκι έδωσε στον Αραμπί, αυτός έκανε το σουτ, έδιωξε ο Παπαδόπουλος.

Έναρξη αγώνα

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Σουάρεζ, Πασαλίδης, Καπίγια, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Λουίς Φερνάντεζ, Μπαράλες, Μαρκ Φερνάντεζ.

Ολυμπιακός: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Τσιμίκας, Καμαρά, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Σουντανί, Μασούρας, Ελ Αραμπί

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ρε ρόμπες ξηλωμένες, τί να σας κάνει ο καινούργιος προπονητής, αφού είσαστε σκέτα παλτά ! Η διοίκηση εισπράττει αυτά που ΔΕΝ έκανε στις μεταγραφές ! Το ότι η ομάδα είναι στη 12η θέση να κάνει και το σταυρό της γιατί , απλά ήταν άτυχοι κάποιοι αντίπαλοι που δεν την κέρδισαν ..... Μέχρι το τέλος του β γύρου θα είναι πρώτη αλλά από το .....τέλος !!!!! Αντε καληνύχτα .....και δεν σας φταίνε τίποτα οι φίλαθλοι που κάνουν τον κόπο να έρθουν στο γήπεδο για να δουν τα χάλια σας ........

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.