Live: Αστέρας - Ατρόμητος

Live: Αστέρας - Ατρόμητος

Σεπτέμβριος 21, 2019 - 19:02
0 σχόλια

Φίλες και φίλοι του ποδοσφαίρου καλησπέρα.  Μείνετε συντονισμένοι στο live του ArcadiaPortal.gr και παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

(ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ) Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 2-1

Τέλος αγώνα.

73' Ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Ο Κατράνης κάνει τη σέντρα, ο Μανούσος αν και πηδά σε λάθος χρόνο πιάνει την κεφαλιά, η μπάλα παίρνει ψηλοκρεμαστή τροχιά, ο Παπαδόπουλος με δυσκολία απομακρύνει σε κόρνερ.

71' Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα. Ο Μαρκ Φερνάντεθ βγαίνει από αριστερά, συγκλίνει, κάνει το σουτ. Είναι καλό αυτό, η μπάλα λίγο έξω.

59' Ο Ρόζα επιχειρεί το σουτ, η μπάλα πάνω από την εστία του Παπαδόπουλου.

56' Απειλεί ξανά ο Ατρόμητος. Ο Ρόζα αλλάζει δεξιά για τον Μανούσο, αυτός μπαίνει στην περιοχή, ταλαιπωρεί τον Άνχελ, αλλά έχει χάσει χρόνο για να κάνει το γύρισμα.

52' Γκολ για τον Ατρόμητο. Κόρνερ για τους Περιστεριώτες κεφαλιά του Ρισβάνη και η μπάλα στα δίχτυα.

50' Ευκαιρία για τον Αστέρα. Ο Μαρκ Φερνάντεθ επιχειρεί το σουτ, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο

Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

43' Δοκάρι για τον Αστέρα. Ο Ριέρα κάνει εκπληκτική κάθετη, ο Λουίς Φερνάντεθ βγαίνει αριστερά εντός περιοχής, κάνει το πλασέ, η μπάλα στο δοκάρι. Δεύτερο δοκάρι για τους γηπεδούχους.

25' Πρώτη τελική για τον Ατρόμητο. Ο Μανούσος κάνει την κοφτή ντρίμπλα, κάνει και το σουτ με το δεξί, η μπάλα λίγο έξω από την εστία του Παπαδόπουλου.

18' Δοκάρι για τον Αστέρα. Ο Ριέρα κάνει το σουτ εκτός περιοχής, βρήκε χώρο, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας που υπερασπίζεται ο Μανδάς.

13' Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα. Ο Μαρκ Φερνάντεθ βγάζει για τον Λουίς Φερνάντεθ, ο δεύτερος κάνει το πλασέ με το αριστερό, ο Μανδάς απομακρύνει σε κόρνερ.

6' Γκοοοοοολλλλλλλλ για τον Αστέρα! Ο Μαρκ Φερνάντεθ και ΄πάλι από κοντά κάνει το 2-0. Τρομερό ξεκίνημα για τους κιτρινομπλέ.

3' Γκοοοοοοοοολλλλλλλλ για τον Αστέρα! Σέντρα του Χουαρέγκι και ο Μαρκ Φερνάντεθ με πλασέ κάνει το 1-0.

1' Ξεκίνησε το παιχνίδι.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Μπόρχα Χιμένεθ): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Άνχελ, Βαλιέντε, Μουνάφο, Καπίγια, Ριέρα, Μαρκ Φερνάντεθ, Λουίς Φερνάντεθ, Χαουρέγκι,

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μανδάς, Νάτσος, Ρισβάνης, Κούτρης, Κατράνης, Μάντσον, Καχίλα, Χαρίσης, Ρόζα, Μανούσος, Βέλλιος.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.