Λιθόστρωση στους κεντρικούς δρόμους της Μεγαλόπολης

Λιθόστρωση στους κεντρικούς δρόμους της Μεγαλόπολης

Απρίλιος 01, 2015 - 08:56
0 σχόλια

Βρέθηκε η λύση στο πρόβλημα με τις λακκούβες

Οι δρόμοι της Μεγαλόπολης στο μεγαλύτερο ποσοστό τους έχουν ζημιές από λακκούβες , που προήρθαν από διάφορα έργα η από την κακοκαιρία.

Οι δημοτικές αρχές μέχρι τώρα δίσταζαν να κάνουν αποκατάσταση των δρόμων αφού συνέχεια γίνονται έργα στην πόλη και θα πήγαιναν πολλά χρήματα χαμένα αφού θα έπρεπε η καινούργια άσφαλτος να σκάβεται πάλι.

Όλα αυτά βέβαια μέχρι χθες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Καφενείου της Μεγαλόπολης , πριν λίγες ημέρες επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης ένας εκπρόσωπος μιας γερμανικής εταιρίας , ο οποίος πρότεινε την εξής λύση.

Να στρωθούν όλοι οι κεντρικοί δρόμοι της Μεγαλόπολης με το σύστημα τη λιθόστρωσης , με αυτό τον τρόπο θα αποκατασταθούν όλες οι ζημιές, θα αποκτήσει η πόλη μια μοναδική παραδοσιακή εικόνα και κάθε φορά που θα χρειάζεται να γίνεται κάποιο έργο τότε η αποκατάσταση θα είναι εύκολη και σύντομη. Ο εκπρόσωπος της γερμανικής εταιρίας μαθαίνουμε ότι είχε συνομιλήσει με τον κ. Παπαδόπουλο κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Γερμανία και είχε κανονιστεί τότε να υπάρχει μια παρουσίαση της πρότασης εδώ στην Μεγαλόπολη.

Δεν γνωρίζουμε αν η συγκεκριμένη πρόταση θα προχωρήσει, οι πληροφορίες μας λένε ότι ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης έχει ζητήσει αναλυτικές μελέτες και σκέφτεται πολύ σοβαρά να προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση της. ίσως και το καλοκαίρι να έχουμε παραδομένο το χώρο της πλατείας και τους βασικούς κεντρικούς δρόμους.

Ευχόμαστε πραγματικά να μπορέσει να γίνει πραγματικότητα μια τέτοια απόφαση , η οποία θα μπορούσε να αλλάξει κατά πολύ την εικόνα της Μεγαλόπολης και να μην μείνει απλά μια είδηση που αναρτήθηκε στο Καφενείο της Μεγαλόπολης , ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ.

Ίδωμεν!!!

Από το http://kafeneio-megalopolis.gr ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ!

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.