Ληστείες σε Λακωνία και Κορινθία

Ληστείες σε Λακωνία και Κορινθία

Νοέμβριος 14, 2011 - 19:48
1 σχόλια

Σε  εξέλιξη αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό και την σύλληψη πέντε(5) δραστών ληστείας στην Λακωνία.

Σε εξέλιξη  βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών  Αρχών, για τον εντοπισμό και την σύλληψη πέντε(5) άγνωστων δραστών, ο οποίος σήμερα (14-11-2011) το πρωί, σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, πραγματοποίησαν ένοπλη ληστεία σε Γραφείο Συνεταιρισμού.
Ειδικότερα, τέσσερις(4) δράστες, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους, αφού εισήλθαν σε Γραφείο Συνεταιρισμού, με την απειλή όπλων, απείλησαν τον υπάλληλο και πολίτες, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και στη συνέχεια διέφυγαν με όχημα, στο οποίο τους ανέμενε ένα ακόμη άτομο.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν  οι δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας, για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ συγκροτήθηκαν συνεργεία ελέγχων σε κομβικά σημεία και πιθανούς δρόμους διαφυγής.

Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, εντόπισαν  λίγες ώρες αργότερα, στην Επαρχιακή οδό Πολύδροσου-Πλατανακίου, εγκαταλειμμένο το αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες για να διαφύγουν. 
Για το αυτοκίνητο, είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα  Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου την 1-11-2011.

Τις Αστυνομικές  έρευνες και την Προανάκριση, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφερείας Σπάρτης.

 

Σε  εξέλιξη έρευνες  των αρχών για  την σύλληψη δραστών  Ληστείας στην Κορινθία.

Σε εξέλιξη  βρίσκονται έρευνες της Αστυνομίας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (14-11-2011) πρώτες πρωινές ώρες, σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Νεμέας Κορινθίας, μπήκαν σε σπίτι ιδιοκτησίας 62χρονου ημεδαπού και αφού τον ακινητοποίησαν με την χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα, καθώς και διάφορα κοσμήματα, ενώ στην συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. 
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νεμέας. 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

παντα η ιδια κατασταση οι κλευτες γινονται ανταρτες σε περιοδο αναταραχης και μετα οι ανταρτες κλευτες παρε καθε επανασταση. Οι του πολιτεχνιου ανταρτες γιναν μετεπιτα οι κλευτες της βουλης και υψυλα υσταμενοι δημοσιοι υπαληλοι. Οποιος πληρωνε και δουλευε σκληρα δουλευει και πληρωνει πιο πολλα. Καθολου δηκαιο αλλα οι αριστεροι στην Ελλαδα ειναι δυναμη γιατι οι δεξιοι φυγαν να προκοψουν, αυτοι εμηναν να καταστρεψουν.