Το λιμάνι του Παραλίου Άστρους «κατακλύστηκε» από ιστιοφόρα (pics)

Το λιμάνι του Παραλίου Άστρους «κατακλύστηκε» από ιστιοφόρα (pics)

Ιούνιος 16, 2017 - 19:22
0 σχόλια

Το λιμάνι του Άστρους, το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο της Βόρειας Κυνουρίας, έχει πλέον κερδίσει το στοίχημα και το άλλοτε γραφικό λιμάνι του παραλιακού θεάτρου έχει μετατραπεί σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό λιμάνι, το οποίο με τις άριστες υποδομές του φιλοξενεί στα ασφαλή νερά του τα σκάφη των επισκεπτών της Βόρειας Κυνουρίας.

Το Παράλιο Άστρος και ολόκληρη η Βόρεια Κυνουρία αποτελούν αγαπημένους προορισμούς για τους ταξιδιώτες που ζητούν την ηρεμία και την ασφάλεια των καθαρών νερών αλλά και την εναλλαγή τοπίου από τη θάλασσα στο βουνό και αντίστροφα.

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου ιστιοφόρα με σημαίες από χώρες της Ευρώπης κατέκλυσαν το λιμάνι του Άστρους, και οι επισκέπτες έκαναν τις βόλτες τους στην προκυμαία.

Οι επισκέπτες φωτογράφισαν  το άγαλμα της γοργόνας Σθενώς και αμέσως μετά το κατευθύνθηκαν προς το υπαίθριο θέατρο  το οποίο είναι σαν χτισμένο πάνω στα βράχια.

Από εκεί ανέβηκαν στο  φάρο ο οποίος χρονολογείται από το 1893 και περπάτησαν ως το παρεκκλήσι­ του Προφήτη Ηλία το οποίο έχει μοναδική­ θέα στον Αργολικό Κόλπο.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.