Λιλιπούτειοι ΚΟΑΤ: Πρεμιέρα σε αθλητικές διοργανώσεις

Λιλιπούτειοι ΚΟΑΤ: Πρεμιέρα σε αθλητικές διοργανώσεις

Απρίλιος 05, 2019 - 14:30
0 σχόλια

Πρεμιέρα για την ομάδα των επιλέκτων αθλητών του ΚΟΑΤ με τη συμμετοχή τους στην 6η Ημερίδα Επιλέκτων Κολύμβησης, ηλικιών 6, 7 και 8 ετών  που διεξήχθει στο Κλειστό Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Ολυμπιονίκης "Α. ΠΕΠΑΝΟΣ" στις 31/03/2019 υπό τη διοργάνωση της Ν.Ε.ΠΑΤΡΩΝ.

Οι λιλιπούτειοι αθλητές του ΚΟΑΤ σε αυτή την πρώτη αγωνιστική τους εμπειρία κατάφεραν να διακριθούν με θέσεις τόσο στην πρώτη τριάδα όσο και στην οχτάδα των αγωνισμάτων τους.

Οι επίλεκτοι αθλητές που έλαβαν μέρος στους αγώνες είναι οι:

Γιαννίκος Πάρις, Κοντόπουλος Γεώργιος, Μανιάτη Εβελίνα, Παπακώστας Χαράλαμπος, Παπακώστα Κωνσταντίνα, Πανταζοπούλου Ευγενία, Σταυροπούλου Παναγιώτα, Τζιαβάρας Σπυρίδων, Τσιώσης Ιωάννης  και Χασάπης Δημήτρης.

Διακρίσεις σημειώθηκαν από τους :

Μανιάτη Εβελίνα 2η στα 25μ ύπτιο

Γιαννίκο Πάρι 3ο στα 25μ ελεύθερο και 3ο στα 25μ ύπτιο

Παπακώστα Κωνσταντίνα 3η στα 25μ ελεύθερο

Το ΔΣ συγχαίρει τους μικρούς αθλητές και τους εύχεται να συνεχίσουν την προσπάθεια στο όμορφο άθλημα της κολύμβησης, ευχαριστώντας θερμά και τους γονείς για την αποδοτική συμμετοχή τους.

Δελτίο Τύπου

Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.