Λίλα στο προσκήνιο για τον Αστέρα

Λίλα στο προσκήνιο για τον Αστέρα

Ιούλιος 26, 2016 - 10:00
0 σχόλια

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα φαίνεται να έχει μπει στο μάτι του Αστέρα Τρίπολης με τους ανθρώπους της ομάδας να εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή την περίπτωση του.

Σύμφωνα  λοιπόν με δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας «Goal» η αρκαδική ομάδα έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον ΠΑΣ Γιάννινα για την απόκτηση του 30χρονού Αλβανού μέσου Άντιν Λίλα.

Μάλιστα όπως αναφέρεται η ομάδα της Ηπείρου δεν απέρριψε την πρόταση του Αστέρα Τρίπολης αλλά δεσμεύτηκαν ότι θα την εξετάσουν και θα απαντήσουν μετά τα παιχνίδια με το Ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Άλκμααρ για τα προκριματικά του Europa League.

Μένει να φανεί πλέον αν μετά τον Σταύρο Τσουκαλά ακολουθήσει και ο Άντιν Λίλα το ίδιο δρομολόγιο μέσα σε αυτό το καλοκαίρι με τους κιτρινομπλέ να είναι έτοιμοι για νέο μεταγραφικό ντεμαράζ μέσα στο επόμενο διάστημα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.