Λήξη κυνηγιού αγριογούρουνου με καλό φαγητό και γλέντι

Λήξη κυνηγιού αγριογούρουνου με καλό φαγητό και γλέντι

Ιανουάριος 01, 2012 - 19:41

Υπόσχεση από τον πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης για λήξη του κυνηγιού αγριογούρουνου στις 10 Ιανουαρίου μαζί με αυτό του λαγού

Δείτε φωτογραφίες  και video  από την εκδήλωση 

Με την καθιερωμένη εκδήλωση την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην περιοχή του Φαλάνθου γιόρτασαν οι κυνηγοί τη λήξη της κυνηγετικής περιόδου για το αγριογούρουνο που λήγει στις 31 Δεκεμβρίου. Οι κυνηγοί και συγκεκριμένα η ομάδα του Κώστα Δημόπουλου που κυνηγά χρόνια αγριογούρουνο κυρίως στην περιοχή του Φαλάνθου και όχι μόνο με τη βοήθεια πολλών φίλων χορηγών πραγματοποίησε μία εκδήλωση λιτή με βραστό, ψητά κρέατα, την απαραίτητη φασολάδα και άφθονο κρασί.

Ενώ έκοψαν και την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Εκδήλωση που τίμησαν με την παρουσία τους και ο βουλευτής Αρκαδίας Ανδρέας Λυκουρέντζος και αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας. Παρών και ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης Γιώργος Ρουμελιώτης που υποσχέθηκε στους κυνηγούς πως θα κάνει προσπάθεια τόσο μέσω της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας όσο και μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου ώστε το κυνήγι του αγριόχοιρου να λήγει μαζί με το κυνήγι του λαγού στις 10 Ιανουαρίου, ώστε οι κυνηγοί έστω και για λίγο να μην παρανομούν. Μάλιστα ο κ. Ρουμελιώτης αναφέρθηκε και στη σημασία που έχει το πορτοκαλί γιλέκο για την προστασία των κυνηγών ενώ τόνισε πως οι κυνηγοί αποτελούν σημαντικό παράγοντα προστασίας της φύσης.

Στο Arcadiaportal.gr μίλησε και ο αρχηγός της ομάδας των κυνηγών Κώστας Δημόπουλος που έκανε λόγο για μία καλή κυνηγετική περίοδο και έδωσε τις ευχές τους σε όλους για "καλή χρονιά".

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/QttADSWnDX4

youtube://v/JB2mOwdcWzU

youtube://v/CCfOeOo4Rxc