Λιγότερα παιδιά φέτος στους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ στην Τρίπολη

Λιγότερα παιδιά φέτος στους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ στην Τρίπολη

Ιούλιος 16, 2014 - 10:20
0 σχόλια

Ξεκινά την Παρασκευή 25 Ιουλίου η υποβολή αιτήσεων για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2014-2015 και θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014.

Ο κ. Μιλτιάδης Κοκκινάκος, πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Τ, σε συνέντευξη που παραχώρησε ενημέρωσε όλους τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να υποβάλλουν αίτηση ότι θα πρέπει μέχρι τις 3 Αυγούστου να το κάνουν, αφού στις 4 Αυγούστου θα πρέπει η αίτησή τους να βρίσκεται στα γραφεία της ΕΕΤΑΑ μαζί με συστημένη επιστολή.
Δικαιούχοι του προγράμματος είναι οι μητέρες των παιδιών που είναι ελεύθεροι επαγγελματίες, εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα ή είναι άνεργες. Οι μητέρες που εργάζονται στο δημόσιο δεν μπορούν να ενταχθούν σε αυτό το πρόγραμμα.

Οι δικαιούχοι θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr), της Ε.Υ.Δ. του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης (www.epanad.gov.gr) και της Κ.Ε.Δ.Ε.

(www.kedke.gr ) από τις 25/7/2014. Ενώ θα μπορούν να απευθύνονται και στα γραφεία της ΚΕΔΗΤ για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστούν, οδός 28ης Οκτωβρίου 56, 1ος όροφος.

Ο κ. Κοκκινάκος αναφέρθηκε και στις θέσεις των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ που όπως δήλωσε θα είναι λιγότερες από πέρυσι αφού και τα χρήματα είναι λιγότερα. Οι δημοτικοί σταθμοί του δήμου Τρίπολης που εντάσσονται στο πρόγραμμα είναι το Καραμελόσπιτο Πρωινό και Απογευματινό, Σχίζα Πρωινός, Θάνα, Κέντρο δημιουργικής απασχόλησης Θάνα και Μηλιά.

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/FNtnrgkRC3o


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.