Λίγο πριν το live του «The Voice of Greece» ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος στο Arcadia Portal

Λίγο πριν το live του «The Voice of Greece» ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος στο Arcadia Portal

Δεκέμβριος 06, 2018 - 11:29
0 σχόλια

Δεύτερη μέρα για τα lives του «The Voice of Greece» και σήμερα στα Ολυμπιακά Ακίνητα του Γαλατσίου θα βρεθεί ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος από την Τρίπολη.

Ο Κωνσταντίνος είναι ένας από τους 18 τραγουδιστές που κατάφερε να ξεχωρίσει με την ερμηνεία του και να ανέβει στο «ρινγκ» του Voice.

Λίγες ώρες πριν το αποψινό live ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος μιλά στο ArcadiaPortal.gr για την έως τώρα πορεία του, αλλά και για τους στόχους του μέσα στο μουσικό talent show.

Ας δείξουμε την αγάπη μας σήμερα στον νεαρό αυτό ερμηνευτή από την Τρίπολη συντονίζοντας τους τηλεοπτικούς δέκτες στον ΣΚΑΙ.

Πρώτα ας γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τον Κωνσταντίνο

Πώς αντιλαμβάνεσαι την έως τώρα πορεία σου στο τηλεοπτικό σόου “The Voice of Greece”;

Η όλη μου εμπειρία στο Voice έως τώρα θα έλεγα ότι χαρακτηρίζεται από μία έκπληξη! Η συμμετοχή μου στο παιχνίδι έγινε … κατά τύχη,  όλα τρέχουν με μια απίστευτη ταχύτητα. Ωστόσο μέχρι τώρα έχω χαρεί κάθε στιγμή της πορείας αυτής, κι όπου και να φτάσει αυτό το μουσικό ταξίδι, σίγουρα δε θα μετανιώσω ποτέ το ότι το ξεκίνησα.

Πόσο δύσκολη είναι η προετοιμασία και πώς η συνεργασία σου με τον coach σου, Πάνο Μουζουράκη;

Το κάθε στάδιο του παιχνιδιού μέχρι τώρα, απαιτούσε αρκετά καλή προετοιμασία, με πολύωρες πρόβες και γυρίσματα. Αυτά τα λίγα λεπτά τηλεοπτικού χρόνου που παρακολουθεί το κοινό συνοδεύονται από πολύ άγχος, κούραση και προσπάθεια ημερών.  Η συνεργασία μου με τον Πάνο Μουζουράκη, είναι κάτι παραπάνω από αυτή που θα περίμενα. Ο Πάνος είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και καλλιτέχνης και στέκεται πραγματικά δίπλα μας σε όλο αυτό, προσπαθώντας να μας παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερη βοήθεια για να πετύχουμε το στόχο μας.  Η σχέση μου μαζί του είναι φιλική και όχι τυπική με καθημερινή επαφή και συνεννόηση, και με ουσιαστική ένδειξη ενδιαφέροντος ακόμα και για θέματα πέρα από το πλαίσιο του παιχνιδιού.

Τι προσδοκάς από τη συμμετοχή σου στο «Voice» ;

Ουσιαστικός νικητής του παιχνιδιού δεν είναι μόνο αυτός που κερδίζει στο τέλος το έπαθλο. Όλοι με τον τρόπο μας είμαστε νικητές και συλλέκτες σπουδαίων εμπειριών με θετικό πρόσημο. Το παιχνίδι αυτό υπόσχεται μία κάποιου μεγέθους αναγνωρισιμότητα και την ευκαιρία σε όλους εμάς που συμμετέχουμε να δείξουμε τη δουλειά μας αλλά και την αγάπη μας για το τραγούδι. Παράλληλα, είναι κι ένα μέρος στο οποίο ερχόμαστε σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους του ελληνικού πενταγράμμου.  Η προσδοκία μου λοιπόν, έχοντας ζήσει όλη αυτή την εμπειρία,  είναι να υπάρξει μία δυνατή συνέχεια στην καριέρα μου, που για να συμβεί  προϋποθέτει να έχω κερδίσει την αγάπη και τη στήριξη του κοινού που με παρακολουθεί από την  αρχή του σόου.

Πώς οι τηλεθεατές μπορούν να σε στηρίξουν, έτσι ώστε να παραμείνεις στο παιχνίδι και να αναδείξεις το ταλέντο σου ;

Η αγάπη του κόσμου έχει έρθει σε εμένα άμεσα και έντονα από τις πρώτες κιόλας στιγμές του παιγνιδιού κι ένα «ευχαριστώ» είναι πολύ λίγο. Θα ήταν πολύ τιμητικό για μένα, η αγάπη αυτή να γίνει λίγο πιο έμπρακτη στη φάση των Cross Battles όπου θα προβληθούν απόψε ζωντανά στις 21:00 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Οι τηλεθεατές θα μπορούν ψηφίσουν την εμφάνισή μου μέσω τηλεφωνημάτων και SMS στα τηλέφωνα που θα δοθούν από την παραγωγή κατά τη διάρκεια προβολής του σόου. Ευελπιστώ ότι οι συντοπίτες μου θα με στηρίξουν με την ψήφο τους σε αυτή την κρίσιμη φάση όπως τόσα χρόνια άλλωστε με στηρίζουν στην μέχρι τώρα πορεία μου. Ελπίζω η αποψινή εμφάνιση και η επιλογή του τραγουδιού να σας φέρει μια γλυκιά νοσταλγία και να σας κάνω υπερήφανους.

Έφη Καστραντά


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.