«Λευκός καπνός» για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Τρίπολης

«Λευκός καπνός» για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Τρίπολης

Ιανουάριος 09, 2020 - 11:05
2 σχόλια

Συνεδριάζει απόψε στις 20:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης με θέμα το πολύπαθο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου. Θυμίζουμε ότι το Τεχνικό Πρόγραμμα της δημοτικής αρχής δεν πέρασε από τη δοκιμασία του ΔΣ, οι παρατάξεις Σμυρνιώτη, Παυλή και Τσιαμούλου κατέθεσαν δικό τους Τεχνικό Πρόγραμμα το οποίο και υπερψηφίστηκε από το Σώμα, ωστόσο ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου.

Έτσι, σε αδιέξοδο βρίσκεται προς το παρόν η λειτουργία του Δήμου Τρίπολης, αφού το Τεχνικό Πρόγραμμα είναι η «καρδιά» του.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, και ακριβώς επειδή τα πράγματα έχουν φθάσει σε τέλμα, ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Τρίπολη» Γιάννης Σμυρνιώτης κάλεσε τον δήμαρχο Κώστα Τζιούμη και στην επικοινωνία που είχαν, οι δύο άνδρες συμφώνησαν να αρθούν τα όποια μικρά προβλήματα και οι όποιες διαφορές υπάρχουν ανάμεσα στα δύο Τεχνικά Προγράμματα που κατατέθηκαν και έτσι, με πνεύμα συνεργασίας, να ξεπεραστούν τα εμπόδια, ώστε να ψηφιστεί απόψε το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Τριπολης.

Ανάγκα και θεοί πείθονται ή αυτή η πρώτη συναίνεση είναι η απαρχή μιας καλύτερης συνεργασίας στο πλαίσιο που ορίζει η απλή αναλογική;

Ας πρυτανεύσει η λογική, διότι ο Δήμος πρέπει να λειτουργήσει.

Γαλανιάδη Εύα


2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.