«Λευκή Νύχτα» και άναμμα του δένδρου την Παρασκευή στην Μεγαλόπολη

«Λευκή Νύχτα» και άναμμα του δένδρου την Παρασκευή στην Μεγαλόπολη

Δεκέμβριος 17, 2014 - 08:34
0 σχόλια

Η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων στο Δήμο Μεγαλόπολης, ξεκινάει την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου με μια γιορτή για το άναμμα των φώτων του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της πόλης μας.

Την ιδία ημέρα ο Δήμος σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Μεγαλόπολης πραγματοποιούν τη «Λευκή Νύχτα» κατά τη διάρκεια της οποίας, τα καταστήματα της πόλης θα παραμείνουν ανοιχτά έως αργά και θα συμμετέχουν στην εορταστική ατμόσφαιρα με εκδηλώσεις και προσφορές.

Οι εκδηλώσεις  θα πλαισιωθούν  με παράλληλες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

– Στην κεντρική πλατεία θα στηθεί χριστουγεννιάτικο σκηνικό όπου μικροί και μεγάλοι θα φωτογραφηθούν με τον Αη Βασίλη.
– Η φιλαρμονική Μεγαλόπολης θα παίξει τα κάλαντα στην πλατεία και στους δρόμους της πόλης.
– Τα παιδιά θα διασκεδάσουν με δύο ξυλοπόδαρους που θα φορούν εντυπωσιακές χριστουγεννιάτικες φορεσιές και θα πάρουν ενθύμιο μπαλόνια με ευχές.
– Μικροί και μεγάλοι θα διασκεδάσουν με μία χορευτική παράσταση από τα παιδιά του ΚΔΑΠ και του Γυμναστικού Συλλόγου «Αθλητικός Παλμός», καθώς και με ζωντανή μουσική από καλλιτέχνες της πόλης μας.
– Τα μέλη και το προσωπικό του ΚΑΠΗ Μεγαλόπολης θα κεράσουν τον κόσμο χειροποίητα γλυκά και οι καφετέριες της πόλης θα προσφέρουν δωρεάν ροφήματα.

 

Πηγή: kafeneio-megalopolis.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.