Λεβίδι: Μήνυση κατά Παυλή, Τότση και Κοκοσιούλη

Λεβίδι: Μήνυση κατά Παυλή, Τότση και Κοκοσιούλη

Μάρτιος 03, 2015 - 16:26
1 σχόλια

Σύμφωνα με όσα είχε υποστηρίξει ο δικηγόρος των κατοίκων κ. Γκότσης και σε συνέχεια των συλλήψεων της (27.2.2015) των κκ. Χαράλαμπου Σταμάτη αντιδημάρχου, Σπύρου Ζάβου  και Χρήστου Καβουρνιάρη κάτοικοι της περιοχής του Λεβιδίου , μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Λεβιδίου την Τρίτη 3 Μαρτίου λίγο μετά τις 16:00 και κατέθεσαν την μήνυση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μήνυση είναι κατά του Δημάρχου κ. Παυλή, του αντιδημάρχου κ. Τότση και του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος κ. Κοκοσιούλη για παράβαση καθήκοντος, για ρύπανση του περιβάλλοντος και απόπειρα ρίψης απορριμμάτων.

Ο δικηγόρος των κατοίκων του Λεβιδίου κ. Γκότσης, όπως είχε αναφέρει την ημέρα που τα απορριμματοφόρα επιχείρησαν να εναποθέσουν απορρίμματα στη χωματερή του Λεβιδίου, ήταν στην πρόθεση των κατοίκων να καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την μήνυση υπέγραψαν περίπου δέκα κάτοικοι της περιοχής του Λεβιδίου.

Tέλος να αναφέρουμε ότι έχει προγραμματιστεί συνάντηση των κατοίκων του Λεβιδίου σήμερα Τρίτη στις 19:00 προκειμένου να συζητηθεί το μείζον θέμα των απορριμμάτων του δήμου Τρίπολης.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Και δε σταματήσουμε εδώ οι Λεβιδιώτες. Θα προχωρήσουμε μέχρι τέλους. Νομίζει ο Παυλής ότι μπορεί να μας κοροιδεύει. Αλλα λέει στον Υπουργό , άλλα λέει σε εμάς και άλλα στην τηλεόραση. Τελικά είναι και αναξιόπιστος και ανίκανος....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.