Λεβίδι: Μέτρα πρόληψης της εξάπλωσης του κορωνοϊού

Λεβίδι: Μέτρα πρόληψης της εξάπλωσης του κορωνοϊού

Μάρτιος 23, 2020 - 19:50
0 σχόλια

Στα πλαίσια εφαρμογής των μέτρων για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού «Covid -19, που θεωρείται πλέον πανδημία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας  και την προστασία της δημόσιας υγείας, σας ενημερώνουμε ότι :

1) ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με τον Πρόεδρο και τα μέλη της τοπικής κοινότητας Λεβιδίου, προέβησαν στην απολύμανση των χώρων του κτιρίου – πρώην Δημαρχείου της Δημοτικής Ενότητας Λεβιδίου,

2) ο Πρόεδρος και τα μέλη της Τ.Κ. Λεβιδίου αποφάσισαν την αναστολή λειτουργίας των γηπέδων  5Χ5 και ποδοσφαίρου καθώς και της παιδικής χαράς στην τοποθεσία «Καρυά» της Τ.Κ. Λεβιδίου και για τον λόγο αυτό τοποθετήθηκαν λουκέτα στις θύρες αυτών και

3) ο Ιερέας και το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου της Τ.Κ. Λεβιδίου αποφάσισαν την αναστολή λειτουργίας του γηπέδου μπάσκετ της Τ.Κ. Λεβιδίου και για τον λόγο αυτό τοποθετήθηκε λουκέτο στη θύρα αυτού και αφαιρέθηκαν τα καλάθια από τις μπασκέτες.

Ο  Πρόεδρος και τα μέλη της Τ.Κ. Λεβιδίου προτρέπουν όλους τους συμπολίτες και ιδιαίτερα όσους ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου να μείνουν σπίτι, να τηρούν όλα τα μέτρα πρόληψης και προσωπικής υγιεινής και να απέχουν από τις άσκοπες μετακινήσεις και συναθροίσεις. Ας προστατευτούμε από τον κορωνοϊό «Covid -19» τηρώντας τα μέτρα πρόληψης, τους κανόνες υγιεινής και ενεργώντας με ψυχραιμία και υπευθυνότητα!

Τέλος, δεδομένου ότι η επιβαλλόμενη «κοινωνική απόσταση» εξαιτίας του κορωνοϊου στρέφει ένα μεγάλο μέρος της ανθρώπινης αλληλεπίδρασης στο διαδίκτυο, είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί ότι τις επόμενες μέρες αναμένεται η τοποθέτηση στην Τ.Κ. Λεβιδίου πομπού μεγάλης εμβέλειας για ελεύθερο WIFI ώστε οι κάτοικοι της Τ.Κ. Λεβιδίου να απολαμβάνουν δωρέαν και απεριόριστο internet στο μέλλον.  

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.