Λεβέντης: Ο Κυριάκος είναι αρχομανής

Λεβέντης: Ο Κυριάκος είναι αρχομανής

Φεβρουάριος 02, 2017 - 19:21
2 σχόλια

Ανήσυχος για την κατάσταση της χώρας δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μετά την περιφορά της εικόνας της Παναγίας Υπαπαντής στην Καλαμάτα.

Όπως είπε, με τις κομμένες συντάξεις και τους μισθούς καθώς και τους νέους που φεύγουν στο εξωτερικό, ο κ. Τσίπρας λέει ότι πάμε καλά, άρα έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα.

Αναφερόμενος στον κ. Μητσοτάκη, τον χαρακτήρισε αρχομανή και ότι θέλει να έρθει να κυβερνήσει χωρίς επενδύσεις, χωρίς αιμοδοσία της οικονομίας και κόβοντας μισθούς και συντάξεις, κάτι που, όπως είπε, δεν θα τον αφήσει να το κάνει.

(Από το tharrosnews.gr)


2 Σχόλια

Πόσα χρόνια σε είχε στο περίμενε ο μπαμπάς του; εσύ όμως τον σπρώχνεις να βγει για να εκδικηθεί τους Έλληνες, γιατί άραγε; Η αγάπη θέλει δύο για να ζεσταθεί Να παλέψει με το κρύο να στεριώσει να σταθεί..... , λαϊκό άσμα κ. Λεβέντη μας!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.