Λεβέντης: «Νova Makedonija» θα είναι η ονομασία των Σκοπίων

Λεβέντης: «Νova Makedonija» θα είναι η ονομασία των Σκοπίων

Ιανουάριος 07, 2018 - 20:03
3 σχόλια

«Η ονομασία το πώς θα λέγονται τα Σκόπια έχει αποφασιστεί. “Νova Makedonija” θα ονομάζονται» αποκάλυψε ο πρόεδρος της Ένωσης κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στο κανάλι «Ε». Ο κ.Λεβέντης είπε «ότι αν μπει το όνομα «Μακεδονία» είναι μεγάλη προδοσία για την χώρα μας και ο διάλογος με τους Σκοπιανούς πρέπει να συνεχιστεί χωρίς όμως να περιλαμβάνεται το όνομα».

Ο πρόεδρος της Ένωσης κεντρώων επισήμανε «ότι οι Σκοπιανοί δεν θέλουν να μπει ένα όνομα με γεωγραφικούς προσδιορισμούς,ενώ ένα όνομα που θα περιλαμβάνει την λέξη «Μακεδονία» τους δίνει την δυνατότητα να επαναφέρουν τα αγάλματα που είχαν σε κάποια σημεία της χώρας τους».

Τέλος ο κ.Λεβέντης τόνισε «ότι και ο Καμμένος αλλά και η ΝΔ θα ψηφίσουν το όνομα “Νova Makedonija” όποτε έρθει στη Βουλή».

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Απο τρελο κ απο χαζο..... Προδότες..... Υπαρχει παντα το γουδι να το θυμάστε

Αν ψηφιστει αυτο το ονομα....παυουμε πλεον να λεμε μακεδονια....και οτιδηποτε θα εχει κοπιραιτ και προφανως θα βαζουν οι σκοπιανοι μονο το μακεδονια...αφου το νοβα ειναι επιθετο και οχι ονομα...

Σύνθετη ονομασία ζητεί ο βουλευτής του φραπεδολόγου Λεβέντη, Κατσιαντώνης στο Εθνος σήμερα, εκθέτοντας έτσι ανεπανόρθωτα τον πολιτικαντισμό και τον καιροσκοπισμό του προέδρου του (και) στο καίριο αυτό Εθνικό ζήτημα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.