Α.Σ. Λεωνιδίου: Κατώτερος των περιστάσεων ο κ. Διαμαντόπουλος

Α.Σ. Λεωνιδίου: Κατώτερος των περιστάσεων ο κ. Διαμαντόπουλος

Μάρτιος 08, 2020 - 23:08
24 σχόλια

Χθες Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας Ερμής Μελιγούς - Α.Σ.Λεωνιδίου στο γήπεδο της Μελιγούς, το Κυνουριάτικο ντέρμπι της Α΄ Κατηγορίας  Αρκαδίας, με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς και οι δύο ομάδες, τόσο ο Ερμής όσο και η ομάδα μας, το Λεωνίδιο, βρίσκονταν στις πρώτες θέσεις με δύο βαθμούς διαφορά.

Ο κύριος Αναστόπουλος εξαιτίας της σπουδαιότητας του αγώνα, έκρινε σκόπιμο τον ορισμό ενός έμπειρου διαιτητή, του κύριου Διαμαντόπουλου.

Αν και ως Διοίκηση του Α.Σ. Λεωνιδίου γνωρίζαμε την επαγγελματική σχέση που συνδέει τον ανωτέρω διαιτητή με τον προπονητή της ομάδας της Μελιγούς, τον κύριο Καλογιαννίδη, θεωρήσαμε δεδομένη την αντικειμενικότητα και τον επαγγελματισμό του σε σχέση με το παιχνίδι στο οποίο ορίστηκε να σφυρίξει. Άλλωστε είναι γνωστό ότι πρόκειται για διαιτητή με μεγάλη εμπειρία σε σημαντικά παιχνίδια, όπως είναι αυτά της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας(Super League).

Η πραγματικότητα δυστυχώς μας διέψευσε, αφού καθώς ο αγώνας βρισκόταν σε εξέλιξη με το σκορ στο 0-0, δεν δόθηκε από τον κύριο Διαμαντόπουλο ένα ξεκάθαρο πέναλτι υπέρ της ομάδας μας στο 58΄ λεπτό (φωτο). Η συγκεκριμένη φάση τονίζουμε ότι ήταν πέναλτι χωρίς αμφιβολία και στην οποία έπρεπε να δοθεί και κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Μελιγούς. Στα αμέσως επόμενα λεπτά του αγώνα, η ομάδα της Μελιγούς πέτυχε γκολ, το οποίο ήταν ξεκάθαρο οφσάιντ το οποίο μέτρησε κανονικά από τον διαιτητή (βίντεο).

Επαναλαμβάνουμε πως οι δύο αναφερόμενες φάσεις ήταν τόσο ξεκάθαρες που δεν χωρούν αμφιβολία, ακόμα και στον πιο ανίδεο από ποδόσφαιρο, πόσο μάλλον από έμπειρους ανθρώπους της διαιτησίας.

Και όπως λέει ο σοφός μας λαός: «τα επαναλαμβανόμενα λάθη παύουν να είναι λάθη αλλά επιλογή»!

Φυσικά όλα τα παραπάνω θεωρούμε πως επηρέασαν την έκβαση του αγώνα καθώς και την ψυχολογία της ομάδας μας.

Μια ομάδα που αποτελείται κατά κύριο λόγο από νέα παιδιά, τα οποία πονάνε την φανέλα του Λεωνιδίου και δίνουν την ψυχή τους, ας μην τα απογοητεύουμε και ας μην τους δίνουμε την αίσθηση πως τίποτα γύρω τους δεν είναι αληθινό. Μία ήττα όλοι μπορούν να την δεχθούν, την αδικία όμως όχι!

Επειδή δεν μας αρέσει όμως να ευλογούμε τα γένια μας και να μιλάμε μόνο για την ομάδα μας, αναμφίβολα το φετινό πρωτάθλημα της Α Αρκαδίας είναι το καλύτερο των τελευταίων 15 ετών, με 5 αξιόλογες και δυνατές ομάδες να διεκδικούν επί ίσοις όροις τον τίτλο.

Ομάδες σαν τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου και την Δημητσάνα δεν είναι τίμιο και ηθικό κάποιοι να τις στερούν τη διεκδίκηση της πρωτιάς μέχρι το τέλος, καθώς μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές βρίσκονταν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Ναι, το φετινό πρωτάθλημα ήταν πράγματι ανταγωνιστικό και δυστυχώς φαίνεται πως η ΕΠΣ Αρκαδίας δεν μπόρεσε να διαχειριστεί ένα τέτοιο πρωτάθλημα ώστε να παίζεται στο γήπεδο και όχι στο παρασκήνιο.

Μέσω αυτής μας της ανακοίνωσης, συγχαίρουμε την ΕΠΣ Αρκαδίας που επέτρεψε τον ορισμό του κύριου Διαμαντόπουλου για μία ομαλή και έγκυρη διαιτησία στο τοπικό αυτό ντέρμπι. Τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια όμως τα αποδίδουμε στον άρχοντα του αγώνα, τον κύριο Διαμαντόπουλο, ο οποίος απεδείχθη κατώτερος των περιστάσεων. Με τέτοιες τραγικές διαιτησίες σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα δεν θα πρέπει να μας προξενεί εντύπωση η συνεχιζόμενη απαξίωση της ελληνικής διαιτησίας και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. 

Ελπίζουμε έστω και τώρα κάποιος να αναλάβει την ευθύνη αυτής της ποδοσφαιρικής τραγωδίας και να ζητήσει μία συγνώμη από τα παιδιά των 15 και 16 ετών που ξεκινούν τώρα την ποδοσφαιρική τους πορεία, εξηγώντας τους πως όλα αυτά είναι μια άτυχη στιγμή και όχι ο κανόνας...

Η ομάδα μας τέλος, ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους που ήταν δίπλα μας στο γήπεδο της Μελιγούς αλλά και όλους τους φίλους του Συλλόγου μας, ενός Αθλητικού Συλλόγου με μεγάλη ιστορία και βαριά φανέλα.

Εμείς θα συνεχίσουμε με την ίδια θέληση και το ίδιο πάθος για το καλύτερο. 

ΕΚ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ

Από: leonidion.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Το πέναλτι που ζήτησε το Λεωνίδιο


24 Σχόλια

Ντροπή, ξεφτίλα, αηδία. Δεν υπάρχουν λόγια.Σαν φίλαθλος του ΑΣΛ δεν θέλω να ξανασφυρίξει ο συγκεκριμένος διαιτητής σε αγώνα της ομάδας μας.

Σαν οπαδός του ΑΣΛ δεν θα δεχτώ αυτός ο άνθρωπος να ξανασφυρίξει αγώνα της ομάδας μου είτε εντός είτε εκτός έδρας. Χαμός θα γίνει αγώνα δεν σφυράει.. Μπορεί να μην έχει γι'αυτόν σημασία αλλά τέλος.Εξαιτίας του χάθηκε μια ολόκληρη χρονιά,το μεράκι οι κόποι ο ιδρώτας των ποδοσφαιριστών προπονητών και διοικητικών παραγόντων. ΞΕΦΤΙΛΑ

Πέναλτι Κ κόκκινη κάρτα...Αφού δν σας έβαλαν 3 στο ημίχρονο Καλά τους κάνετε...κλαψ κλαψ Κ ύπνο...

Εντάξει. Οι διαμαρτυρίες σας και η χολή που βγάζετε για έναν καταξιωμένο διαιτητή έπρεπε να έχουν όρια.φαντασματα βλέπετε μετά την ήττα σας.μονο το γκολ καμμία ευκαιρία δθαμαρτυρεστε για ένα πέναλτι γιατί θέλετε να πιαστείτε από κάτι να δικαιολογήσετε την ήττα σας και ενώ χάσατε και στον πρώτο γύρο από τον δυνατό φέτος έρμη.το αποτέλεσμα δε του Α ημιχρόνου έπρεπε να είναι 3-0.να κάνετε αυτοκριτική γιατί η ομάδα σας είναι αδύναμη εκτός έδρας και αν την ενισχύστε με μεταγραφές όπως ο πρόεδρος του ολ Λεωνιδίου θα ειχατε περισσότερες πιθανότητες να πάρετε πρωτάθλημα.απλος παρατηρητής ενός ντέρμπυ.

γι αυτο ετσι αντρίκια κ λενιδιωτικα του τν πεσατε στο γήπεδο του τυρου?

Ρε άσχετε δεν αναφέρθηκε κανένας στο αν ήταν ανώτερος η όχι ο Ερμής. Λέει καθαρή παράβαση πέναλτι και καθαρό offsite στο πρώτο γκολ. Και μην κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας άμα έδινε το πέναλτι θα μιλούσαμε τώρα για διαφορετικό αγώνα.

Πέρσι μέσα στο Λεωνίδιο καθάρισε ο ρεφερι το παιχνίδι με κόκκινη και βάλατε γκολ με φάση που ξεκινάει από χέρι. Και δεν είπαμε κουβέντα. Φέτος έπρεπε να έρθει 5-1 και μιλάτε για μια φάση που πιάνετε για να ρίξετε λάσπη. Και εμάς δεν έδωσε πεναλτυ αλλά προφανώς έτσι το είδε. Είστε για λύπηση. Όσο για τα 15 χρονα που το έχετε κάνει λύσσα επιστράτευσατε τον 15 συν 30 για να κερδίσετε? Ουστ.

Διαμαντόπουλε επειδή ξέρω ότι θα το δεις αυτό το σχόλιο σου λέω άμα έχεις φιλότιμο σέβεσαι τον εαυτό σου και αγαπάς την δουλειά σου είσαι υποχρεωμένος να βγεις να ζητήσεις συγγνώμη για τα τρομερά λάθη που έκανες σε αυτόν τον αγώνα.

Ασε μας ρε μεγάλε πως του την πέσαμε εμείς ...ο διεθνής τα έκανε θάλασσα λέμε , γκολ οφ σαιτ πέναλτι δεν δίνει τι άλλο να κάνει;;; Εντάξει ο ΑΣΛ είναι αδύναμος Οκ αλλά γιατί να μην το πάρει ο Ολυμπιακός η Διμιτσανα που είναι καλύτερες ομάδες και οι δυο από εσάς ..;; Που έχει τύχει και σε αυτούς τι ίδιο σφάξιμο να γίνετε από κάποιους Χ-Ψ διαιτητές!!!

παρατηρητη του ντερμπι κανεισ λαθοσ οτι το λεωνιδιο δεν ειχε ευκαιριεσ για γκολ.η μελιγου θα μπορουσε νε ειχε καθαρισει στο πρωτο ημιχρονο αλλα θα επρεπε να ειναι αποτελεσματικη .ετσι ειναι το ποδοσφαιρο.στο δευτερο ημιχρονο ομωσ δυο φασεισ αλιωσαν το τελικο αποτελεσμα.

Αφήστε τα αυτά Λενιδιωτακια ..απολαύστε την Μελιγου να σηκώνει τη κούπα και ηρεμήστε ... Η μαγκιά σας είναι που πήγατε στο Τυρο να την πέσετε στο Διαμαντοπουλο να καταφέρετε τι ;;;;;

ΠΡΩΤΟΝ : ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΠΑΡΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΙΝΤ(ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ 4 ΚΑΙ Η ΣΕΝΤΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΡΟΣΤΑ) ΔΕΥΤΕΡΟΝ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΘΩς Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ. ΑΠΛΑ ΛΙΤΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΖΑΝΕ ΑΝΤΡΕΣ 22,28,30,32,33,35 ΚΑΙ 40.

ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΜΩΣ ΠΕΝΑΛΝΤΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΒΟΥΤΗΞΕ ΣΤΟ ΠΟΥΛΗΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΟΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΗ..

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΠΕΣ ΣΤΟ LEONIDIO GR ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΛ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΙΝΤ.

τουλάχιστον βρηκατε κατι να ασχολείστε τωρα..ειχατε βγαλει ανακοίνωση οταν αποκλείστηκατε στο κύπελλο βγάλατε κ τωρα νομιζω δν έχετε μάθει να χανετε...καλοχωνευτη

Εγώ που είμαι από Τρίπολη δεν ασχολούμαι ούτε με τον Ερμή ούτε με το Λεωνίδιο.Ο Διαμαντοπουλος ήταν ΑΡΙΣΤΟΣ.

Μόνο για κανα φύτεμα είναι,,Μας ζαλίσανε 3μερες,,,τώρα δν θα μπορούν να τν χωνεψουν,,,

Φιλαράκι την έχει παγώσει όταν έχει βγει η σέντρα ήδη οκ έτσι όλα Τ γκολ που μπαίνουν παγκοσμίως είναι όλα οφσαιντ..Και Τ πέναλτι μόνο Κ μόνο που πέφτει λες Κ τον χτυπάει ρεύμα δν τ δίνεις..περαστικά..Ο Διαμαντόπουλος ήταν πολύ καλώς σ αυτό Τ παιχνίδι λυπάμαι αν σας πειράζει αλλά η αλήθεια είναι αυτή...

Για όσους έχουν παίξει μπάλα θα καταλάβουν από την αντίδραση του αμυντικού αν είναι πέναλτι ή όχι.το σήκωμα των χεριών και η στάση προσοχής που παίρνει για μερικά δευτερόλεπτα υποδηλώνουν ότι έχει προβεί σε παράβαση.σε αντίθετη περίπτωση δηλαδή αν δεν είχε βρει τον επιθετικό θα είχε πάει από πάνω του και θα τον είχε αρχίσει τα μπινελικια για θέατρο.τον έχει βρει κατά την γνώμη μου.φανηκε και στο γήπεδο αυτό

Διαφωνώ με τον Τάκη.ο Διαμαντόπουλος δίνει εύκολα πέναλτι άμα είναι.ειδες στον τυρο ήταν το έδωσε.ο 4 του μελιγου είχε την πλάτη στον 7 του ασλ και σήκωσε το πόδι να διώξει και ο 7 έπεσε πάνω στο τεντωμένο πόδι του 4 και έκανε κατρακύλα για να εντυπωσιάσει τον ρεφ.αν έπεφτε άνθρωπινα και όχι θεατρικά θα το έδινε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.