Λεωνίδιο - Πανθυρεατικός 2 - 1 (vid)

Λεωνίδιο - Πανθυρεατικός 2 - 1 (vid)

Ιανουάριος 29, 2017 - 21:28
6 σχόλια

Έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Κυρίο που πέτυχε δύο τέρματα το Λεωνίδιο επικράτησε στο ντέρμπι της Κυνουρίας επί του Πανθυρεατικού με 2-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 53' μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Αν. Κυρίου που εξέθεσε όλη την άμυνα του Πανθυρεατικού και πλάσαρε ιδανικά τον Σούρσο για το 1-0.
Στο 77' ο ίδιος παίκτης άλλαξε ωραία την μπάλα με τον Κατσικαδά, μπήκε στην περιοχή και με σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο στον πορτιέρο των φιλοξενουμένων κάνοντας το 2-0.

Ο Πανθυρεατικός προσπάθησε να αντιδράσει και στο 85' μετά από εκτέλεση φάουλ ο Κατσικαδάς στην προσπάθειά του να διώξει, με κεφαλιά προς τα πίσω έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνιά του Γιαννούση, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο τερματοφύλακας του Πανθυρεατικού διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή κ. Δελφάκη με αποτέλεσμα να δεχτεί την κόκκινη κάρτα (δύο κίτρινες).

Από: leonidion.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Leonidion.gr Λεωνίδιο - Πανθυρεατικός 2-1


6 Σχόλια

2 γκολ ηδια φαγατε κυριε σαβουρδο απο τον χειροτερο πρωταθλητη τον τελαιφτεων 10 χρωννον τι να σου πω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρουφα το αυγο σου μεγάλε. Στην πρώτη ομάδα του Λεωνιδίου αυτή την στιγμή παίζουν 8 παιδιά απο τις ακαδημίες του . Αλλα τόσα έρχονται στις επομένες χρονιές. Ελα να δείς τι μελίσι απο παιδιά είναι το γήπεδο κάθε απογευμα στις καλυτερες εγκαταστασεις της Αρκαδίας ( μετά του Αστέρα) και μετά μίλα. Εκει στην Τρίπολη μαζευόνται απο τα καφενεία κάθε κυριακή παίζουν μπαλίτσα και αλλάζουν ομάδες ανάλογα σε ποιό στέκι πίνει καθένας τον καφέ του .

Μπορεί να μην είμαστε ο Αγιαξ αλλά εδω γίνεται δουλειά. Εαν εσύ κάνεις κριτική για μια υγειή δραστηριότητα κάτσε πιες κανενα τσίπουρο και μην ασχολείσαι με το άθλημα. Οσο για την μελιτζάνες μας είναι ξακουστές και οποιος την έχει φάει εχει δηλώσει οτι του αρέσει και ήθέλε να ξαναδοκιμάσει .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.