Λεωνίδιο - Νικηταράς Δολιανών 5 - 0 (vid)

Λεωνίδιο - Νικηταράς Δολιανών 5 - 0 (vid)

Οκτώβριος 21, 2018 - 10:30
0 σχόλια

Το Λεωνίδιο επικράτησε εύκολα σήμερα το απόγευμα στην έδρα του επί του Νικηταρά Δολιανών με σκορ 5-0, κάνοντας έτσι το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά από το ξεκίνημα του αγώνα και προηγήθηκαν μόλις στο 3', όταν ο Χιώτης έκανε επέλαση από αριστερά, μπήκε στην περιοχή, αρχικά η άμυνα του Νικηταρά κατάφερε να ανακόψει την προσπάθειά του αλλά ο νεαρός Βερβεσός μπήκε στη φάση με πάθος, κέρδισε την μπάλα και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια το Λεωνίδιο επισκέφτηκε αρκετές φορές τα καρέ του Νικηταρά και είχε δοκάρι μετά από σουτ του Γρ. Λάτση, ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε έως το 59', όταν ο Μπαιρακτάρι δέχτηκε κάθετη πάσα από τον Ανδ. Κυρίο, απέφυγε όμορφα τους αντιπάλους του και με λόμπα έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Κατσιάβου για το 2-0.

Στο 66' ο βραζιλιάνος Μπαρμπόσα έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή, "χόρεψε" με περίτεχνη ενέργεια την άμυνα του Νικηταρά και με διπλή προσπάθεια (αρχικά απέκρουσε ο τερματοφύλακας Κατσιάβος) έγραψε το 3-0.

Δύο λεπτά αργότερα στο 68' ο Γρ. Λάτσης έκανε ωραία σέντρα από αριστερά και ο Βερβεσός με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 4-0 για το Λεωνίδιο, ανοίγοντας ιδανικά "λογαριασμό" με δύο τέρματα στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας.

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο νεοεισελθών στον αγωνιστικό χώρο νεαρός Κωνσταντάς, με κοντινό πλασέ μετά από σέντρα διαβήτη του Ανδ. Κυρίου.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές του αγώνα στο βίντεο που ακολουθεί.

Από το leonidion.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Leonidion.gr: Λεωνίδιο-Νικηταράς Δολιανών 5-0


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.