Το Λεωνίδιο χαιρετίζει την Γ Εθνική (vid)

Το Λεωνίδιο χαιρετίζει την Γ Εθνική (vid)

Φεβρουάριος 07, 2017 - 12:03
2 σχόλια

 «Μία πόλη, μία ιστορία Α.Σ.Λ. γερά στην Γ’ κατηγορία»

Η ομάδα του Λεωνιδίου μετά και την νίκη της επί του δεύτερου στην βαθμολογία Ορχομενού άνοιξε την διαφορά της στους +13 βαθμούς από τους διώκτες της και πλέον βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο του στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Οι ερυθρόλευκοι είναι ετοιμάζονται για την επιστροφή τους στις Εθνικές κατηγορίες και την Γ’ Εθνική εκεί όπου και στο παρελθόν το Λεωνίδιο είχε γράψει την δική του ξεχωριστή ιστορία εκπροσωπώντας με επιτυχία το Αρκαδικό ποδόσφαιρο.

Στο γήπεδο του Λεωνιδίου υπάρχει ένα πανό από την αρχή της χρονιάς, με πανό προτροπή προς τους ποδοσφαιριστές και την ομάδα με ένα ξεκάθαρο μήνυμα που δεν είναι άλλο από την επιστροφή της ομάδας στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Το πανό αυτό λοιπόν αναφέρει: «Μία πόλη, μία ιστορία Α.Σ.Λ. γερά στην Γ’ κατηγορία». Το πανό αυτό περιγράφει μέσα λίγες γραμμές με τον καλύτερο τρόπο την δίψα και την προσμονή των φιλάθλων του Λεωνιδίου για να δουν ξανά την αγαπημένη τους ομάδα στις μεγάλες Εθνικές κατηγορίες της χώρας.

Ωστόσο δεν είναι μόνο οι φίλαθλοι του Λεωνιδίου που διψούν για κάτι τέτοιο αλλά και οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Νενεκούμη που αποτελούν τους μεγάλους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας της ομάδας της Νότιας Κυνουρίας.

Οι ποδοσφαιριστές του Λεωνιδίου στον αγώνα με τον Ορχομενό πανηγύρισαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο την επίτευξη του πέμπτου τέρματος της ομάδας τους δείχνοντας πως αυτό το πανό και η προτροπή αρχίζει πια να γίνει πραγματικότητα και να αποκτά σάρκα και οστά.

Μπροστά από το πανό που γράφει «Μία πόλη, μία ιστορία Α.Σ.Λ. γερά στην Γ’ κατηγορία» οι ποδοσφαιριστές του Λεωνιδίου χαιρέτησαν το πανό και ουσιαστικά την επιστροφή της ομάδας τους στην Γ’ Εθνική από την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα και βέβαια ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τον ενθουσιασμό των φιλάθλων του.

Το Λεωνίδιο είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στην κορυφή της Α’ Αρκαδίας και ουσιαστικά με το ένα πόδι στην Γ’ Εθνική ενώ βρίσκεται και στα ημιτελικά του κυπέλλου Αρκαδίας με τον θεσμό αυτό να αποτελεί έναν ακόμα στόχο για τους ερυθρόλευκους.

Δείτε τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό των ποδοσφαιριστών του Λεωνιδίου στο πανό και πως χαιρετίζουν την επιστροφή τους στην Γ’ Εθνική στο βίντεο του αγώνα με τον Ορχομενό από την κάμερα του leonidion.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Το Λεωνίδιο χαιρετίζει την Γ Εθνική


2 Σχόλια

Η Γ εθνική δεν είναι αυτοσκοπός για την ομάδα μας. Τα λάθη του παρελθόντος αυτό έχουν δείξει. Αυτοσκοπός είναι ανάδειξη νέων παικτών απο την ακαδημία που θα στελεχώνουν σταδιακά την Α ομάδα. Η φετινή πορεία της ομάδας είναι ο συνδυασμός της πολύ καλής δουλείας που γίνεται τα τελευταία χρόνια σε όλα τα επίπεδα ( ακαδημίες, διοίκηση , κ.α) , η έλευση ενός πολύ καλού προπονητή και 3 μεταγραφών . Ο αυριανός σχεδιασμός θα πρέπει να έχει βάση τα υγειή στοιχεία που κράτησαν την ομάδα ζωντανή μετα την λαίλαπα που αφησε ο υποβιβασμός της ομάδας απο τις επαγγελματικές κατηγορίες .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.