Λεωνίδιο: Επαναλειτουργία για Φάμπρικα Πολιτισμού και Πύργο Τσικαλιώτη

Λεωνίδιο: Επαναλειτουργία για Φάμπρικα Πολιτισμού και Πύργο Τσικαλιώτη

Ιούλιος 13, 2020 - 11:00
0 σχόλια

Από το Σάββατο 11 Ιουλίου και για κάθε Σαββατοκύριακο τίθενται εκ νέου σε λειτουργία η Φάμπρικα Πολιτισμού και ο Πύργος Τσικαλιώτη με το κάτωθι ωράριο λειτουργίας:

ΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.00-13.00  
ΚΥΡΙΑΚΗ   18.30- 20.30

ΠΥΡΓΟΣ ΤΣΙΚΑΛΙΩΤΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ   18.30- 20.30
ΚΥΡΙΑΚΗ 11.00-13.00  

 

Και στους δυο χώρους τα Σαββατοκύριακα υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν ξενάγησης . Τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας υπάρχει η δυνατότητα επίσκεψης στη Φάμπρικα Πολιτισμού 8.00- 15.00  (χωρίς δυνατότητα ξενάγησης) και στον Πύργο Τσικαλιώτη κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας .

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους επισκέπτες ότι λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών εξαιτίας της πανδημίας του covid-19 θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά οι αποστάσεις και τα μέτρα ατομικής προστασίας. Συγκεκριμένα:

  • Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική από τους επισκέπτες.
  • Η τήρηση αποστάσεων μεταξύ τους  σε απόσταση 1,5 μ. για τους ανοικτούς χώρους και 2 μ. για τους κλειστούς χώρους.
  • Στις ξεναγήσεις δεν επιτρέπεται η συμμετοχή πέραν των οκτώ (8) ατόμων. Ανάλογα με τον εκάστοτε χώρο υπάρχει περίπτωση να δίνονται διαφορετικές οδηγίες.

Από την πλευρά του ο Δήμος έχει προβεί στην απολύμανση των χώρων και στην τοποθέτηση αντισηπτικού διαλύματος και στους δύο χώρους πολιτισμού. Επίσης, τηρούνται όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας και επιπλέον το προσωπικό κατά τη διάρκεια της ξενάγησης θα φοράει προστατευτική μη ιατρική μάσκα και θα ενημερώνει τους επισκέπτες για τους επιμέρους κανόνες που ισχύουν λόγω της ιδιαιτερότητας του κάθε χώρου.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.