Λεωνίδιο: Αποχωρούμε αν αλλάξουμε όμιλο

Λεωνίδιο: Αποχωρούμε αν αλλάξουμε όμιλο

Σεπτέμβριος 12, 2017 - 22:08
0 σχόλια
Ρητή και ξεκάθαρη είναι η θέση του Λεωνιδίου αναφορικά με τις τελευταίες διαρροές για τον καταρτισμό των ομίλων της νέας Γ' Εθνικής. Η ομάδα της Νότιας Κυνουρίας γνωστοποίησε την θέση της η οποία είναι ομόφωνη πως δεν θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα εάν και εφόσον βρεθεί στον όμιλο με τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.
 
Το Λεωνίδιο όπως και η άλλη ομάδα του νομού Αρκαδίας στην Γ΄ Εθνική ο Παναρκαδικός αλλά και ο Αστέρας Βλαχιώτη από την Λακωνία κάνουν γνωστές τις θέσεις τους και αντιδρούν σε τυχόν μεθοδεύσεις των ομίλων από πλευράς ΕΠΟ και των αρμόδιων οργάνων τους.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεωνιδίου:
 
"Ο Αθλητικός Σύλλογος Λεωνιδίου "ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟΝ" μετά τις πρόσφατες διαρροές στα ΜΜΕ που αφορούν στον καταρτισμό των ομίλων της Γ' Εθνικής συγκάλεσε έκτακτο Δ.Σ. σήμερα Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στο οποίο ελήφθη ομόφωνη απόφαση για αποχώρηση της ομάδας μας από το πρωτάθλημα, σε περίπτωση που η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ την συμπεριλάβει στον όμιλο με τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα".
 
Το Δ.Σ. του Συλλόγου
 
Από: leonidion.gr
Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.