Λεωνίδας Καστριτσέας: «Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα»

Λεωνίδας Καστριτσέας: «Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα»

Οκτώβριος 04, 2015 - 19:37
0 σχόλια

Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Παναρκαδικού Λεωνίδας Καστριτσέας μιλώντας για την νίκη της ομάδας του αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Λεβάντε τόνισε πως το τριφύλλι ήταν σοβαρό ακις συγκεντρωμένο σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ενώ για το τέρμα που πέτυχε πως σημασία για τον ίδιο έχει να κερδίζει η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λεωνίδας Καστριτσέας:

Για τον αγώνα και για τοπ γκολ που πέτυχε: « Αρχικά ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, η ομάδα έδειξε την σοβαρότητα που έπρεπε και για τον λόγο αυτό ήρθε και το αποτέλεσμα αυτό. Όσον αφορά εμένα δεν έχει σημασία ποιος βάζει τα γκολ αλλά το γεγονός πως νικά η ομάδα, αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, δείχνει διάθεση και πιέζει σε όλο το παιχνίδι»

Για την συνέχεια: «Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο επόμενος εμείς δεν βάζουμε ταβάνι και κάθε παιχνίδι θα προσπαθούμε να εμφανιζόμαστε όλο και καλύτεροι κάθε φορά».

Για την διαχείριση του παιχνιδιού: «Πιστεύω πως παρά το νεαρό της ηλικίας των περισσότερων παιδιών η ομάδα είναι πολύ σοβαρή και αυτό ξεκινά μέσα από τις προπονήσεις και εμφανίζεται και στο γήπεδο γιατί γίνεται πολύ καλή δουλειά  καθημερινά από τους προπονητές μας που μας καθοδηγούν σωστά. Οι οδηγίες ήταν να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στον αγώνα όπως και έγινε μπήκε και το δεύετρο γκολ και κερδίσαμε.»

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.