Λεία των κλεφτών έχουν γίνει οι πινακίδες οδικής σήμανσης στην Αρκαδία

Λεία των κλεφτών έχουν γίνει οι πινακίδες οδικής σήμανσης στην Αρκαδία

Οκτώβριος 22, 2014 - 10:26
0 σχόλια

Η νέος άνετος αυτοκινητόδρομος της εθνικής οδoύ Τρίπολης – Καλαμάτας έχει κλέψει τη δόξα της παλαιάς Ε.Ο καθώς προσθέτει μία άνετη και ασφαλή οδήγηση. Η παλαιά Ε.Ο η οποία ξεκινά από την Τρίπολη και στη συνέχεια διέρχεται από το λεγόμενο «Καλογερικό» και καταλήγει στην Μεγαλόπολη και την Καλαμάτα, δεν είναι πια πυκνής κυκλοφορίας.

Μερικοί οδηγοί ακόμα προτιμούν τον παλαιό δρόμο είτε σαν συνήθεια, είτε γιατί τους αρέσει η διαδρομή που τώρα πιο έχει γίνει πιο ευχάριστη καθώς δεν υπάρχουν πολλά οχήματα και φορτηγά που παλαιότερα έκαναν επικίνδυνο το κομμάτι αυτό του δρόμου.

Η εγκατάλειψη του δρόμου όμως έχει τα αρνητικά του. Η αραιή κυκλοφορία επιτρέπει σε κάποιους επιτήδειους να ξηλώνουν τις πινακίδες οδικής κυκλοφορίας. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν κάποιος έχει καταστρέψει τις πινακίδες και έχει κλέψει τα μεταλλικά σήματα. Σκοπός των επιτήδειων όπως φαίνεται είναι η πώληση των αντικειμένων καθώς οι πινακίδες είναι μεγάλες και θα έχουν αρκετό βάρος.

Ο δρόμος Τρίπολης – Μεγαλόπολης δεν είναι ο μοναδικός που έχει μείνει χωρίς πινακίδες αλλά αρκετά κομμάτια στο επαρχιακό δίκτυο έχουν μείνει χωρίς οδική σήμανση.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.