«Λαβωμένος» ο Αρκαδικός στον Πειραιά

«Λαβωμένος» ο Αρκαδικός στον Πειραιά

Μάρτιος 27, 2015 - 15:25
0 σχόλια

Η προετοιμασία του Αρκαδικού ενόψει του πολύ κρίσιμου αγώνα με τον Εθνικό για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 ολοκληρώθηκε με την ατυχία να χτυπά την πόρτα στην ομάδα του Γιάννη Καστρίτη.

Ο Στέφαν Τζόρτζεβιτς τραυματίστηκε στην πλάτη  σε μία φάση της προπόνησης την Πέμπτη (26/3) με την συμμετοχή του Σέρβου σέντερ του ΣΕΦΑ στον αγώνα με τον Εθνικό να κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Γιώργος Κοψάυτης με τον αρχηγό του Αρκαδικού να μην προπονείται κατά την διάρκεια της εβδομάδας ακολουθώντας θεραπείες.

Έτσι ο Αρκαδικός ενδεχομένως να κληθεί να ξεπεράσει και τις επί πρόσθετες δυσκολίες που προέκυψαν ενόψει της πολύ σημαντικής αναμέτρησης με τον Εθνικό το απόγευμα του Σαββάτου (28/3) σε ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.