Λάτσης: Κάναμε το καλύτερο πρώτο ημίχρονο της σεζόν (vid)

Λάτσης: Κάναμε το καλύτερο πρώτο ημίχρονο της σεζόν (vid)

Μάρτιος 28, 2019 - 09:11
0 σχόλια

Ο Γρηγόρης Λάτσης ο αρχηγός του Λεωνιδίου βρέθηκε στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το τέλος του 48ου τελικού του Κυπέλλου Αρκαδίας τονίζοντας πως η ομάδα του έκανε το καλύτερο πρώτο ημίχρονο της σεζόν.

Αναλυτικά

Καταρχάς θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αστέρα για την παραχώρηση του γηπέδου. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα για παίχτες του τοπικού ποδοσφαίρου να αγωνίζονται σε ένα γήπεδο Super League.  Αναφορικά με τον τελικό κάναμε ένα φανταστικό πρώτο ημίχρονο, που είναι ίσως το καλύτερο μας και όταν αυτό το καταφέρνεις σε έναν τελικό σίγουρα σου δίνει ένα αβαντάζ. Πετύχαμε δύο γρήγορα γκολ και νομίζω θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και άλλα. Στα αποδυτήρια κατά την διάρκεια του ημιχρόνου συζητήσαμε ότι θα υπάρχει αντίδραση από την ΑΕΚ διότι είναι μια καλή και έμπειρη ομάδα. Διαχειριστήκαμε καλά τα πρώτα λεπτά και το τέλος και έτσι φθάσαμε στο τρόπαιο. Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης που είναι ένα σύνολο με ποιότητα και το έχει δείξει στο πρωτάθλημα.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Φανταστικό πρώτο ημίχρονο


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.