«Λάθος Συναγερμός» για ληστεία στην Εθνική Τράπεζα Μεγαλόπολης

«Λάθος Συναγερμός» για ληστεία στην Εθνική Τράπεζα Μεγαλόπολης

Φεβρουάριος 21, 2018 - 07:40
0 σχόλια

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε την Τρίτη , νωρίς το μεσημέρι στην Μεγαλόπολη. Ανύποπτοι πολίτες είδαν ξαφνικά αστυνομικούς του τμήματος της Μεγαλόπολης να πλησιάζουν με τα όπλα τους την Εθνική Τράπεζα στην πλατεία.

Εκείνη την ώρα στο μπαλκόνι της Τράπεζας υπήρχαν κάποια άτομα με φόρμες εργασίας.

Τι είχε συμβεί; Εργάτες που έκαναν κάποιες επισκευές στην τράπεζα, ενεργοποίησαν κατά  λάθος τον συναγερμό ληστείας και στο Αστυνομικό τμήμα Μεγαλόπολης σήμανε συναγερμός. Σε χρόνο μηδέν οι λιγοστοί αστυνομικοί που έχουν απομείνει να κάνουν βάρδια μαζί με τον διοικητή τους,  βρέθηκαν με το δάχτυλο στην σκανδάλη έξω από την Εθνική Τράπεζα.

Ευτυχώς ήταν ένας λάθος συναγερμός και το συμβάν έληξε εκεί.

Με την ευκαιρία θα πρέπει να τονίσουμε τις πολύ μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό αλλά και υλικά που έχει το Α.Τ. Μεγαλόπολης, όπως όλα σχεδόν τα τμήματα. Οι εναπομείναντες αστυνομικοί καθημερινά προσπαθούν να καλύψουν όσα πιο πολλά μπορούν αλλά πρέπει να υπάρξει άμεσα καλύτερη επάνδρωση. Και να αυξηθεί ο προυπολογισμός γιατί μερικές φορές δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε για να μπούν καύσιμα στα περιπολικά.

 Αν σήμερα είχαμε πραγματική ληστεία  δεν ξέρουμε πόσο καλή θα ήταν η κατάληξη….

Πηγή: kafeneio-megalopolis.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.