Λάμψη Αστέρα και Super League στην κοπή της πίτας του Πανθυρεατικού

Λάμψη Αστέρα και Super League στην κοπή της πίτας του Πανθυρεατικού

Ιανουάριος 27, 2017 - 10:30
0 σχόλια

Λάμψη… Αστέρα και super league στην κοπή της πίτας του Πανθυρεατικού, σήμερα το βράδυ, στην ταβέρνα του Κούρου στο Αστρος. Η αίθουσα γέμισε με τους μικρούς των ακαδημιών του Πανθυρεατικού της Βόρειας Κυνουρίας και τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Αστρους, προπονητές, ανθρώπους της διοίκησης και φυσικά τους γονείς. 

Τη βραδιά λάμπρυναν με την παρουσία τους οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα,  πρότυπα για τους μικρούς αθλητές, Κότσιρας, Τριανταφυλλόπουλος και ο νεαρός Συρεγγέλας, ο πρόεδρος του Αστέρα κ. Γ. Μποροβήλος και ο αντιπρόεδρος κ. Δ. Μποροβήλος. Αλλωστε είναι γνωστή η σχέση των δύο συλλόγων με τη συνεργασία σε επίπεδο ακαδημιών που ξεκίνησε πρόσφατα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του πρόεδρου του Πανθυρεατικού κ. Μίχου και την απονομή αναμνηστικών δώρων στους ποδοσφαιριστές και παράγοντες του Αστέρα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η κοπή της πίτας και το… κυνήγι του φλουριού.

Το παρών έδωσαν επίσης ο Δήμαρχος κ. Π. Μαντάς, ο αντιδήμαρχος κ. Δ. Γκαύρος, οι δ/σ Κολλαρετάκης και Τσιώρος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας κ. Στ. Τσαγγούρης και το μέλος του ΔΣ κ. Ι. Πάπαλος.

Για περισσότερες φωτογραφίες από την κoπή πίτας του Πανθυρεατικού στο astrosnews.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

astrosnews ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ 26 1 17


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.