Λαμπρόπουλος, Προδρόμου και Τζιάρου στις πρώτες θέσεις στο Athlisis Cup

Λαμπρόπουλος, Προδρόμου και Τζιάρου στις πρώτες θέσεις στο Athlisis Cup

Οκτώβριος 03, 2019 - 15:41
0 σχόλια

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα Αthlisis Cup για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ ΤΡΊΠΟΛΗΣ. Πολύ δυνατές εμφανίσεις για τους τρείς παίχτες της ομάδας μας , οι οποίοι κατάφεραν να μπουν μέσα στα μετάλλια και να καταλάβουν δύο 2ες θέσεις και μια 3η.

Πιο συγκεκριμένα την 2η θέση στο ταμπλό των ανδρών 14-34 κατέλαβε ο Λαμπρόπουλος Κλέμ επικρατώντας των Σταματόπουλου και Διαμαντόπουλου στους δύο πρώτους γύρους με 2-0 σετ και του Ασημάκου με 2-1 στα ημιτελικά. Στο μεγάλο τελικό ο Λαμπρόπουλος ηττήθηκε από τον Τζίνη με 2-0 σετ κερδίζοντας την 2η θέση του τουρνουά.

Στις γυναίκες στην κατηγορία 35+ η επιτυχία ήταν διπλή με την Προδρόμου να κατακτά την 2η θέση και την Τζιάρου την 3η. Η τελευταία μέχρι την είσοδό της στα ημιτελικά κέρδισε διαδοχικά τις Γιαννακούλη και Πανοπούλου με 2-1 σετ αλλά στα ημιτελικά ηττήθηκε από την Καλόγρη με 2-0, η οποία κατέκτησε και την πρώτη θέση του τουρνουά. Έτσι η Τζιάρου κέρδισε την 3η θέση με την Προδρόμου να προσπαθεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά να κερδίσει την Καλόγρη σε ένα ακόμα τελικό . Το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό και με ήττα κατέκτησε την 2η θέση του τουρνουά, αφού πρώτα είχε επικρατήσει των Νταγκίνη, Αγγελέσκου και Καζά με 2-0 σετ αντίστοιχα. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Πολλά συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά στους παίχτες του ομίλου μας (Λαμπρόπουλο, Προδρόμου και Τζιάρου) , που μας κάνουν υπερήφανους με τις συμμετοχές και τις διακρίσεις τους.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.