Λαμπρόπουλος: Δεν θα φιλοξενηθούν μετανάστες στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού στην Τρίπολη (vid)

Λαμπρόπουλος: Δεν θα φιλοξενηθούν μετανάστες στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού στην Τρίπολη (vid)

Νοέμβριος 08, 2019 - 14:45
2 σχόλια

Καμία επίσημη απόφαση για την εγκατάσταση προσφύγων στο 11o Σύνταγμα Πεζικού δεν υπάρχει, ξεκαθάρισε ο κ. Λαμπρόπουλος Χρήστος αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας σε σημερινές του δηλώσεις στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr.

Επίσημη πληροφόρηση δεν υπάρχει είπε, υπενθυμίζοντας ότι η θέση της περιφερειακής αρχής είναι οι όποιοι μετανάστες ή πρόσφυγες που μπορεί να έρθουν με στόχο να αποσυμφορηθούν στα νησιά πρέπει να  κατανεμηθούν ίσα, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει πρόθεση να φιλοξενηθούν σε κέντρα κράτησης και πρώην στρατόπεδα.

Πρέπει να ξέρουμε ότι πρέπει να συνδράμουμε στην κυβέρνηση για ένα υπαρκτό πρόβλημα, είπε τονίζοντας χαρακτηριστικά «Όσοι έρχονται στην χώρα θα πρέπει να καταλαβαίνουν ότι έρχονται σε μία Ευρωπαϊκή χωρά, με έναν δυτικό τρόπο ζωής, η οποία τους φιλοξενεί με κόστος για την ίδια και έτσι θα πρέπει να προσαρμοστούν στον τρόπο ζωής της χώρας μας».

Ο κ. Λαμπρόπουλος σε δηλώσεις του την ίδια μέρα στην 124 ΠΒΕ, είπε ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη απόφαση για νέα ροή προσφύγων στην Τρίπολη και την ευρύτερη Αρκαδία.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα και πρέπει να αποσυμφορηθούν τα νησιά και πρέπει η όποια διασπορά να γίνει με τέτοιο τρόπο που να μην δημιουργεί προβλήματα

Όσον αφορά την εγκατάσταση προσφύγων στο 11ο Σύνταγμα πεζικού στην Τρίπολη ο αντιπεριφερειάρχης είπε ότι δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση και ο ίδιος το αποκλείει να υπάρξει φιλοξενία εκεί, καθώς επιδίωξη της περιφερειακής αρχής είναι το στρατόπεδο να παραχωρηθεί στην περιφέρεια έτσι ώστε να μεταφερθούν εκεί οι υπηρεσίες της.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Λαμπρόπουλος: Δεν θα φιλοξενηθούν μετανάστες στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού


2 Σχόλια

Να ενεργοποιηθεί το σύστημα που έχουμε αγοράσει για την φύλαξη των συνόρων μας το οποίο με εντολή συμμάχων μας πέραν του Ατλαντικού βρίσκεται σε κάποια αποθήκη ανενεργό και τα Ανατολικά σύνορά μας χωρίς έλεγχο...... αααα ξέχασα το σύστημα δεν είναι "δυτικής" κατασκευής....... κρίμα κάποιοι-κάποιοι εξυγιαντές διαλύουν το κράτος μας......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.