Λαμπρόπουλος: Το 2ο δεκαήμερο του Ιουνίου ξεκινάνε τα έργα στο δρόμο Τρίπολης - Άστρους

Λαμπρόπουλος: Το 2ο δεκαήμερο του Ιουνίου ξεκινάνε τα έργα στο δρόμο Τρίπολης - Άστρους

Ιούνιος 01, 2020 - 22:28
4 σχόλια

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κύριος Χρήστος Λαμπρόπουλος βρέθηκε σήμερα μαζί με στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών της ΠΕ Αρκαδίας σε σημεία του δρόμου Τρίπολης - Άστρους όπου θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα έργα βελτίωσης και αποκατάστασης . Όπως ανέφερε και αντιπεριφερειάρχης τα έργα θα ξεκινήσουν το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Από την αυτοψία στο έργο της βελτίωσης-αποκατάστασης του δρόμου Τρίπολη - Άστρος για επίλυση τεχνικών θεμάτων με στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών της Π.Ε Αρκαδίας και τον αντιδήμαρχο Τρίπολης Α. Κανελλόπουλο. Το έργο θα ξεκινήσει το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου.
 

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

ναι ρε σεις,τωρα που θα ανοιξει ο καιρος και θα κατεβαινουμε αστρος τωρα να κανετε εργα στο δρομο !!!!!!! τοσο καιρο κοιμοσασταν,τι να πει κανεις

Υπενθύμιση: ό,τι και να γράφετε όλοι θυμόμαστε την 9ετία ουσιαστικής απραξίας και βολέματος της οικογένειας και των παρατρεχάμενων...

Μήπως είναι αυτό το έργο "επιστροφή στις Ρίζες" που θα φτάσει μέχρι τον έλεγχο γνησιότητας πτυχίου όποιου το παρέλαβε;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.