Λαμπρή η παρέλαση για την 197η Επέτειο Άλωσης της Τριπολιτσάς (pics,vid)

Λαμπρή η παρέλαση για την 197η Επέτειο Άλωσης της Τριπολιτσάς (pics,vid)

Σεπτέμβριος 23, 2018 - 14:19
2 σχόλια

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου

Με την καθιερωμένη παρέλαση συνεχίστηκαν την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου οι εκδηλώσεις εορτασμού της 197ης Επετείου Άλωσης της Τριπολιτσάς.

Την παρέλαση τίμησε με την παρουσία του η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος, ενώ το παρών έδωσε και η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Εργασίας, Τάσος Πετρόπουλος.

Η παρέλαση ξεκίνησε λίγο μετά τις 12:00, με πρώτα να παρελαύνουν τα σχολεία, ακολούθησαν οι φιλαρμονικές, ενώ πήραν μέρος και τα χορευτικά συγκροτήματα της Τρίπολης και των Δημοτικών Διαμερισμάτων, καθώς και οι Πρόσκοποι, οι Οδηγοί, τα τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων και τα Σώματα Ασφαλείας.

Aκολουθεί βίντεο με στιγμιότυπα και ολόκληρη η παρέλαση ΕΔΩ

Video: 

ArcadiaPortal.gr Λαμπρή η παρέλαση για την 197η Επέτειο Άλωσης της Τριπολιτσάς


2 Σχόλια

H παρελαση εχει τεράστια κενά μεταξυ των τμημάτων και κρατάει περισσότερο χρόνο απήν σοβιετική παρέλαση στην κόκκινη πλατεία. Για να μην είναι τόσο κουραστική , συμβουλευτείτε έναν ειδικό να συντονίσει την σωστή διέλευση των τμημάτων. Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.