Λαμπρά εγκαίνια για την πλατεία των Κάτω Βερβένων (pics,vid)

Λαμπρά εγκαίνια για την πλατεία των Κάτω Βερβένων (pics,vid)

Ιούλιος 02, 2018 - 14:00
0 σχόλια

Τα εγκαίνια της πλατείας των Κάτω Βερβένων πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης αλλά και ευχαρίστησης παραδόθηκε ένα έργο που αναβαθμίζει τα Κάτω Βέρβενα και συμβάλλει στην καλύτερη ποιότητα ζωής του τόπου.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βερβένων Νίκος Καρκούλης τόνισε ότι το έργο έγινε πράξη σε δύσκολους καιρούς και χωρίς να χρεωθεί το ταμείο του Δήμου, με συστηματική δουλειά και συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών του Δήμου, τα έργα υλοποιήθηκαν ταχύτατα.

Παραδίδουμε στους κατοίκους μια πλατεία που θα μπορούν να χαίρονται στην καθημερινότητά τους, μια πλατεία στολίδι για την οποία θα είναι υπερήφανοι, αλλά και μια υποδομή για το μέλλον των παιδιών μας

Τέλος, ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν για να τελειώσει το έργο αυτό.

Ο δήμαρχος Παναγιώτης Μαντάς ανέφερε ότι ο λόγος της συγκεκριμένης εκδήλωσης δεν είναι το να κοπεί μία κορδέλα. Όπως εξήγησε:

Πρώτον: Πλατεία δεν είναι τα τσιμέντα και οι πέτρες αλλά οι άνθρωποι που περπατάνε πάνω σε αυτήν, οι συζητήσεις που γίνονται, οι ματιές που ανταλλάσσονται κι όλα αυτά που εξελίσσονται σε αυτό τον χώρο. Γι’ αυτό πρέπει ένα χωριό να έχει πλατεία, για να έχει την ιδιότυπη κοινωνική συμπεριφορά που δημιουργείται στον καθένα όταν βρίσκεται πάνω στην πλατεία.

Δεύτερον: Αυτό το έργο κατασκευάστηκε με πόρους του Leader, ένα προϊόν σχεδιασμού, που ο τόπος μας το ήθελε.

Αυτό που πρέπει να πιστεύουμε είναι ότι θα γίνουν πολλά μικρά έργα από πολλούς μικρούς ανθρώπους για να καταφέρουμε όλοι μαζί να γίνουμε λίγο καλύτεροι

Ο πρώην δήμαρχος Μανώλης Σκαντζός εξέφρασε τη μεγάλη χαρά ενός αιρετού να φτάνει η στιγμή που να παραδίδει κάτι, και την ικανοποίησή του με την παράδοση αυτού του έργου. Στάθηκε στη σεμνότητα αυτής της τελετής, κάτι που δείχνει ότι σεβόμαστε τους καιρούς, τους ανθρώπους, τους πολίτες, όπως είπε.

Αυτό το έργο εάν δεν υπήρχε ο χώρος δεν θα μπορούσε να γίνει, υπήρχαν και κάποιοι άνθρωποι πριν που τον είχαν αγοράσει. Δεν πρέπει να ακούμε τα ‘’θα’’ αλλά με ομόνοια, σύνθεση, δημιουργικότητα να ξεπερνάμε τις δυσκολίες και τη γραφειοκρατία όλοι μαζί ούτως ώστε όταν κάνουμε κάτι να γίνεται σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα για να αποδίδει περισσότερο

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αρκετοί κάτοικοι, πρώην και νυν δημοτικοί σύμβουλοι. Στο τέλος πραγματοποιήθηκαν παραδοσιακοί χοροί από τους Συλλόγους των Βερβένων.

Περισσότερα στο Astrosnews.gr

Video: 

Εγκαίνια πλατείας Βερβένων (Χοροί)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.