Λαμπερό πάρτι ομορφιάς στο Celebrities (pics,vid)

Λαμπερό πάρτι ομορφιάς στο Celebrities (pics,vid)

Φεβρουάριος 21, 2019 - 14:09
1 σχόλια

 Ένα υπέροχο πάρτι ομορφιάς μόνο για «Celebrities» οργανώθηκε από το Κέντρο Ομορφιάς Celebrities Beauty & Tan Salοon  σε έναν άρτια ανακαινισμένο χώρο στην Μητροπολίτου Δανιήλ 3 στην Τρίπολη.

Όσες κυρίες είχαν την χαρά να παρευρεθούν στη γιορτή  έλαβαν  συμβουλές ομορφιάς, αλλά και συμβουλές για την πρακτική εφαρμογή τους,  από τους εξειδικευμένους  συνεργάτες των κορυφαίων beauty brands Kryolan, Mary cohr, Alessandro,Orly οι οποίοι ήταν στο κατάστημα με καινούριες προτάσεις για τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ και τα νύχια.

Τα κραγιόν αλλά και οι τολμηρές τάσεις στο μακιγιάζ είχαν την τιμητική τους.

Ακόμα και εσείς που δεν προλάβατε το πρωινό πάρτι ομορφιάς, οι «Celebrities» σας περιμένουν έως τις 21:00  άλλωστε η  εξυπηρέτηση, είναι βασικό γνώρισμα του κέντρου ομορφιάς

Video: 

ArcadiaPotal.gr Ένα λαμπερό event ομορφιάς από το Celebrities


Υπάρχει 1 Σχόλιο

συγχαίρομαι την ιστοσελίδα για την ανάρτηση και το φωτογραφικό υλικό και παροτρίνουμε για πολλές τέτοιες και στο μέλλον. Μπουχτίσαμε πια με τους ίδιους και τους ίδιους και την μιζέρια των προβλημάτων. Η ζωή είναι αλλού και πρέπει να την δείχνουμε. Ειδικά όταν έχει και τις ομορφιές της... Εύγε!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.