Λαμία με στυλ... Αστεριανό

Λαμία με στυλ... Αστεριανό

Νοέμβριος 10, 2018 - 13:18
3 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει επικίνδυνη έξοδο στην Λαμία για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League σε ένα δύσκολο και ταυτόχρονα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι για την συνέχεια.

Μάλιστα η Λαμία είναι μια ομάδα με έντονο κιτρινομπλέ χρώμα καθώς στο ρόστερ της διαθέτει πέντε πρώην ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν στον Αστέρα Τρίπολης αλλά και προπονητή με θητεία στον πάγκο της αρκαδικής ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα οι Χερόνιμο Μπαράλες, Φακούντο Μπερτόλιο και Σάκης Παντελιάδης, Γιώργος Μπαντής και Ελίνι Δημούτσος είναι οι πέντε ποδοσφαιριστές ενώ και ο τεχνικός της Λαμίας Μάκης Χάβος έχει διατελέσει στο παρελθόν προπονητής του Αστέρα Τρίπολης.

Έτσι λοιπόν το παιχνίδι ανάμεσα στην Λαμία και τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή (11/11, 19:00) αποκτά ακόμα μία ιδιαιτερότητα πέραν από την βαθμολογική σκοπιμότητα που έχει και για τις δύο ομάδες.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Και ως συνήθως όπου μας βρίσκουν πρώην παίχτες της ομάδας, σκυλιάζουν και παίζουν σαν να ο τελικός Μουντιάλ. Ο Χάβος πέρασε και δεν ακούμπησε. Διπλό από ημίχρονο θα είναι θα ξεκλειδώσει κάπου η ομάδα, δε μπορεί τέτοια ατυχία να συνεχιστεί.

Είναι απλά ατυχία ή ανικανοτητα των παικτών να σκοράρουν; Όταν πας την μπάλα βόλτα, δεν κερδίζεις ματς.

Όχι παιδάκια είναι καθαρή ανικανότητα.Αφηστε την τύχη.Καποτε η κωλοφαρδεια τελειώνει.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.