Λαϊκό γλέντι με χορό και τραγούδι στη Μαγούλα (video)

Λαϊκό γλέντι με χορό και τραγούδι στη Μαγούλα (video)

Ιούλιος 27, 2015 - 18:26
0 σχόλια

Λαϊκό γλέντι πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Ιουλίου, παραμονή της Αγίας Παρασκευής στην Μαγούλα Τεγέας στην πλατεία του χωριού.

Η ορχήστρα έπαιξε και  τραγούδησε λαϊκά και δημοτικά κομμάτια προσφέροντας στον κόσμο που παραβρέθηκε μία ανάσα διασκέδασης.

Φέτος ο πρόεδρος ΤΚ Μαγούλας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων διοργάνωσαν και παρουσίαση   νέων ταλέντων αγοριών και κοριτσιών  για νέους και νέες από ηλικίες 12-17.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μαγούλας μιλώντας στην κάμερα του Arcadia Portal τόνισε ότι ειδικά φέτος έγινε μία μεγάλη προσπάθεια για να πραγματοποιηθεί αυτό το πανηγύρι, ενώ καταβάλλουν προσπάθειες να κρατήσουν τις παραδόσεις μέσω των πανηγυριών, που είναι και η ζωή των χωριών.

Ο κ. Μπάκος αναφέρθηκε και στην πολύτιμη βοήθεια του Δήμου και φέτος, ενώ τόνισε ότι θα ήθελαν να γίνει θεσμός και η παρουσίαση νέων ταλέντων στο κλαρίνο, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά φέτος.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Λαϊκό γλέντι στην Μαγούλα


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.