«Λαϊκή Συσπείρωση»: Προκαλούν και παρανομούν Τατούλης και Στρατηγάκος

«Λαϊκή Συσπείρωση»: Προκαλούν και παρανομούν Τατούλης και Στρατηγάκος

Νοέμβριος 21, 2018 - 15:47
0 σχόλια

Ενώ ο κανονισμός λειτουργίας του ΠεΣυ ο Καλλικράτης και ο Κλεισθένης υποχρεώνουν 5 μέρες πριν τη συνεδρίαση του ΠεΣυ, να στέλνεται πρόσκληση και οι εισηγήσεις στα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου ο κύριος πρόεδρος βάζει στη πρόσκληση ημερομηνία 16 Νοέμβρη, τη στέλνει στα μέλη αργά το μεσημέρι στις 19 Νοέμβρη και τις εισηγήσεις μόλις χθες το μεσημέρι, για συνεδρίαση σήμερα.

Μάλιστα για μια συνεδρίαση που μεταξύ άλλων έχει θέματα την επίταξη – απαλλοτρίωση των χωραφιών στη Παλιόχουνη Αρκαδίας και στη Σκάλα Λακωνίας για τους ΧΥΤΥ και το σκουπιδοεργοστάσιο, την αδειοδότηση μονάδας καλλιέργειας και επεξεργασίας χασίς, την επέκταση ιχθυοτροφείων και άλλα σοβαρά θέματα.

Εμείς δεν θα νομιμοποιήσουμε αυτές τις αυθαιρεσίες και παρανομίες, δεν θα συμμετέχουμε στη σημερινή συνεδρίαση του ΠεΣυ.

Καλούμε τον κύριο Τατούλη και τον κύριο Στρατηγάκο να σταματήσουν και να μην συνεχίζουν να παρανομούν, να φέρουν για συζήτηση στο ΠεΣυ τις επερωτήσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης που έχουν κατατεθεί μήνες τώρα και αφορούν.

Δεδουλευμένα εργαζόμενων.
Ανεξόφλητες υποχρεώσεις της Περιφέρειας 13 εκατομμύρια ευρώ σε μικρούς επαγγελματίες και έμπορους στη Πελοπόννησο.
Προσκόμιση από ανάδοχο στη Περιφέρεια πλαστών ποινικών μητρώων.
και βεβαίως πρώτα και κύρια για την ΔΑΚΟΠΡΟΣΒΟΛΗ που έντονα βιώνουν οι αγρότες και οι Πελοποννήσιοι για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια.

Εμείς θα επιμένουμε να καταθέσει η Περιφερειακή Αρχή στο ΠεΣυ και στην Οικονομική Επιτροπή.

Τα παραδοτέα των προγραμματικών συμβάσεων με τις Αναπτυξιακές Εταιρείες της Περιφέρειας και ειδικά με την Πελοπόννησο ΑΕ.
Να έρθουν για συζήτηση στο ΠεΣυ ή στην Οικονομική Επιτροπή τα 10-15 αμαρτωλά έργα, όπου π.χ. γκρεμίστηκαν – έσπασαν προβλήτες και λιμενοβραχίονες βυθίστηκαν δρόμοι γκρεμίστηκαν γεφύρια ή έχουμε πολύ χαμηλές εκπτώσεις κ.α.
Να έρθουν για συζήτηση στο ΠεΣυ ή στην Οικονομική Επιτροπή οι αισχρές διεκδικήσεις εκατομμυρίων ευρώ αποζημιώσεων στα χαρτιά, που είτε δόθηκαν, είτε διεκδικούνται από τους κατασκευαστικούς ομίλους όπως στο Σκούρα – Πυρί, Φωκιανός – Κυπαρίσσι, Καζάρμα – Τουλούπα Χάνι, Αλιευτικό Βραχατίου, Αποχετευτικό Γυθείου, Γαργαλιάνοι – Ρωμανός κ.α.
Να ενημερωθεί το ΠεΣυ η ΟΕ για τη διεκδίκηση κατασκευαστικών ομίλων να ξαναπληρωθούν λογαριασμοί που έχουν πληρωθεί εδώ και τέσσερα πέντε χρόνια

12ος στο Κουμπίλα – Λουλούδι

30ος στο Παράκαμψη – Βουτιάνων

Να έρθει θέμα στο ΠεΣυ ή στην ΟΕ συμπεράσματα από τη μέχρι τώρα δράση για:

Μεταφορά μαθητών
Δακοκτονία
Κουνουποκτονία


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.