Λαϊκή Συσπείρωση: «Πάει σύννεφο» το κουνούπι και η σκνίπα στην Πελοπόννησο

Λαϊκή Συσπείρωση: «Πάει σύννεφο» το κουνούπι και η σκνίπα στην Πελοπόννησο

Δεκέμβριος 15, 2017 - 19:03
0 σχόλια

Παρόλο που διατίθενται δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για την κουνουποκτονία το κουνούπι και η σκνίπα στη Πελοπόννησο πάει σύννεφο.  

Και μόνο το γεγονός ότι η Περιφέρεια ήταν πρωταθλήτρια στα κρούσματα του υιού του Δυτικού Νείλου, αρκεί για να αποδείξει την παταγώδη αποτυχία σας σ΄ αυτό τον κρίσιμο για την υγεία του λαού τομέα.

Βασικός λόγος για την αποτυχία σας είναι η εναπόθεση ενός τόσο σοβαρού για το λαό προβλήματος, στην αγορά, στην ιδιωτική πρωτοβουλία στην Πελοπόννησο ΑΕ.

Ενώ η  Διεύθυνση Υγείας έχει έμπειρο επιστημονικό προσωπικό, εσείς προτιμάτε να δίνετε το έργο στην Πελοπόννησο ΑΕ. 

Με τα 1,3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο που δίνονται στην ΑΕ, θα μπορούσαν να προληφθούν 50 υπάλληλοι στις διευθύνσεις Υγείας, που θα κάλυπταν και αυτήν και άλλες ανάγκες.

Προτιμάτε όμως να δίνετε 800.000 ευρώ αμοιβή στην Πελοπόννησο ΑΕ για πιο έργο άραγε; Και άλλα 380.000 ευρώ στα ΜΜΕ για ευαισθητοποίηση. Λες και δεν ξέρουν οι κάτοικοι τις επιπτώσεις από το κουνούπι και τη σκνίπα.

Και με την ευκαιρία που τις είδατε όλες αυτές τις δράσεις για την ευαισθητοποίηση. Μήπως έπαιξε αυτό το μικρής διάρκειας βίντεο και δεν το πήραμε χαμπάρι;

Μια ημερίδα έγινε από τη Διεύθυνση Υγείας στη Σπάρτη και μοίρασαν ένα φυλλάδιο σε σχολείο της Σπάρτης.

Που είναι τα εκατομμύρια φυλλάδια που βγήκαν με όλα αυτά τα ποσά για την ευαισθητοποίηση.

Και μετά μόλις σας λέμε ότι ταΐζετε τοπικά ΜΜΕ για να σας λιβανίζουν αντιδράτε.

Τέλος, καταφέρατε να βάλετε απέναντί σας όλους τους Δημάρχους, της Πελοποννήσου και να σπάσετε το ενιαίο της καταπολέμησης, βασική προϋπόθεση για να πετύχει η κουνουποκτονία.

Γιατί οι Δήμαρχοι και οι Δημοτικές Αρχές, δεν τρώνε κουτόχορτο. Να πληρώνουν χαράτσι για την κουνουποκτονία και κουνουποκτονία να μην γίνεται.

Εχουν ευθύνη όμως γιατί δεν μπαίνουν μπροστά να σας αποκαλύψουν.

Να απαιτήσουν τα ποσά που δίνονται στην ΑΕ για την  κουνουποκτονία να διατεθούν για την επάνδρωση των Υπηρεσιών των Δήμων και της Περιφέρειας με προσωπικό και μέσα, ώστε να γίνεται αποτελεσματική καταπολέμηση των κουνουπιών και των σχετικών υιών.

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.