Λαϊκή Συσπείρωση εναντίον όλων των παρατάξεων για τον Δήμο Τρίπολης

Λαϊκή Συσπείρωση εναντίον όλων των παρατάξεων για τον Δήμο Τρίπολης

Μάρτιος 29, 2019 - 16:35
1 σχόλια

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές για το Δήμο Τρίπολης, οι παρατάξεις της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ, οι δήθεν ανεξάρτητοι, που συμπλέουν στην κάθε είδους εξυπηρέτηση των μεγάλων συμφερόντων, οξύνουν με ψεύτικες αντιπαραθέσεις τον ανταγωνισμό για τη διεκδίκηση της καρέκλας του Δημάρχου.

          Για παράδειγμα, ενώ όλοι οι άλλοι συνδυασμοί (πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης) συνεργάστηκαν στο να διαπράξουν το έγκλημα με τη χωματερή στον Άγιο Βλάση, τώρα ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο και προσπαθούν να μπερδέψουν τον κόσμο με αστεία επιχειρήματα.

          Ακούσαμε τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Τζιούμη να λέει ότι ψήφισε να πάνε τα σκουπίδια στον Άγιο Βλάση αλλά δεν ήθελε να γίνει χωματερή. Τι ήθελε να γίνει με τα σκουπίδια, χώρος να πηγαίνουμε να γιορτάζουμε τα κούλουμα ή να γίνουν παιδικές χαρές;

Οι Δημότες γνωρίζουν ότι: Η συντριπτική πλειοψηφία των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης έχουν τις ψήφους των συνδυασμών Παυλή-Σμυρνιώτη-Τζιούμη-Τσιαμούλου και του συνδυασμού του ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν σε λίγο ολοκληρωθούν οι συνδυασμοί τους, θα φανεί το μέγεθος των μετακινήσεων από συνδυασμό σε συνδυασμό σαν φυσικό επακόλουθο της μεγάλης σύγκλησης και ταύτισης που έχουν σε όλα τα θέματα.

Όσο πλησιάζει η ώρα της κάλπης θα περισσεύουν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, θα στήνονται πιο πονηρές παγίδες.

Οι Δημότες έχουν πείρα, δεν πρέπει να παγιδευτούν και σε τούτες τις εκλογές. Δεν αποτελούν λύση αυτοί που αναμασάνε τις αυτονόητες διαπιστώσεις για το βάλτο που μας έχουν οδηγήσει, να προβάλουν σα λύση τη δική τους διαχειριστική ικανότητα. Δε φτάνει ν’ αλλάξει το βιολί, αυτό γίνεται συνέχεια τα τελευταία τουλάχιστον 20 χρόνια, πρέπει ν’ αλλάξει κι ο σκοπός. Δε θα μας βγάλουν από το τέλμα οι «ικανότεροι» διαχειριστές της ίδιας πολιτικής.

Είναι βέβαιο ότι όλοι όσοι συμπλέουν με την κεντρική αντιλαϊκή πολιτική θα ομονοήσουν και για να την εφαρμόσουν όπως έκαναν και μέχρι τώρα. Να μην ξεχνάμε ότι το τρίτο μνημόνιο το ψήφισαν από κοινού τα κόμματα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι.

Αυτό που σήμερα πρέπει να απασχολεί τους Δημότες δεν είναι το ποιος θα κάτσει στη θέση του «χαλίφη», ποιος θα είναι στο τιμόνι του Δήμου για να συνεχιστεί η πολιτική που τσακίζει τη ζωή μας.

Τους Δημότες πρέπει να απασχολεί το πώς θα μεγαλώσουν τα εμπόδια, πώς θα ενισχυθεί ο αγώνας, πώς θα οργανωθεί καλύτερα η Λαϊκή αντιπολίτευση.

 

Απάντηση σε αυτό είναι μόνο η ενίσχυση της Λαϊκής Συσπείρωσης. Η ενίσχυση του ΚΚΕ παντού.

 

Βαγγέλης Γούργαρης

Υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.