Λαϊκή Συσπείρωση: Έχουν δίκιο οι Κάτοικοι του Βαλτεσινίκου

Λαϊκή Συσπείρωση: Έχουν δίκιο οι Κάτοικοι του Βαλτεσινίκου

Ιανουάριος 25, 2016 - 13:36
3 σχόλια

Έχουν δίκιο οι κάτοικοι της Τ.Κ. Βαλτεσινίκου που διαμαρτύρονται ενάντια στο χαράτσι που τους επέβαλε ο Δήμαρχος και το συμβούλιο του, πάνω στο υπέρτατο αγαθό που είναι το νερό και που στο Βαλτεσινίκο ρέει άφθονο από τα δύο μεγάλα κεφαλάρια που πηγάζουν πάνω από το χωριό.

Βεβαίως η απόφαση αυτή του Δ.Σ. του Δήμου πρέπει να επιστραφεί ως απαράδεκτη, όχι μόνο από τους Βαλτεσινιώτες αλλά και απ' όλες τις Τοπικές Κοινότητες και το Λαό της Γορτυνίας.

Και όχι μόνο για τα τέλη ύδρευσης αλλά και για όλα τα τέλη και τους φόρους που επιβάλουν στο Λαό όπως για τα σκουπίδια, την αποχέτευση, τον ηλεκτροφωτισμό ακόμη και για τους τάφους των γονιών μας.

Ακόμη χειρότερο και πιο ανησυχητικό είναι ότι στην ψηφοφορία που έγινε στο Δ.Σ. για το θέμα: τιμολόγιο ύδρευσης αποχέτευσης, ψηφίστηκαν σχεδόν ομόφωνα, εκτός μόνο μιας αρνητικής ψήφου για λόγους σκοπιμότητας, που σημαίνει ότι η αντιπολίτευση συμφωνεί και αυτή με το χαράτσωμα των δημοτών. Αυτοί είναι ικανοί σε λίγο ακολουθώντας τη γενικότερη πολική της Ε.Ε., της κυβέρνησης και της πλουτοκρατίας να χαρατσώσουν και τον αέρα που αναπνέουμε για να βγάλουν το μισθό τους. 200 χρόνια πριν στην επανάσταση του 1821 λέει ένα τραγούδι ότι όταν ο Αλή-Πασσάς έβαλε χαράτσι στο Σούλι, η γριά Τζαβέλαινα μαζί με κόρες, τις νύφες και τις γυναίκες του Σουλίου έζωσαν τ΄άρματα ενάντια στο δυνάστη τους.

Οι Γορτύνιοι τι θα κάνουν τώρα;

Θα δεχθούν αδιαμαρτύρητα το χαράτσωμα που επιβάλουν ο Δήμαρχος και οι σύμβουλοι του στο Λαό της Γορτυνίας;

Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί τα λαϊκά στρώματα της Γορτυνίας να οργανωθούν στα σωματεία, στους συλλόγους τους, να δημιουργήσουν τη λαϊκή συμμαχία που χρειάζεται σήμερα, για να αποκρούσουν την επίθεση που δέχονται από το μεγάλο κεφάλαιο, την Κυβέρνηση και την Ε.Ε..

Να διεκδικήσουμε τον πλούτο που παράγουμε να επιστρέφει πίσω σ΄εμάς.

Έχουμε τη δύναμη και ήρθε η ώρα να τη δοκιμάσουμε.                                                                                      

                        Για τη Λαϊκή Συσπείρωση Γορτυνίας                                                       

                                                                                επικεφαλής Φράγκος Ιωάννης.

Δελτίο Τύπου


3 Σχόλια

τι θα έλεγε το ΚΚΕ; ΟΧΙ , αγωνες, ανουσιες μαχες... 100 χρονια χωρις πρόταση και μονο απεργια και μανουρες

Αρες μαρες κουκουναρες.Ταχετε μπερδεψει εκει στον Περισσο. Τι σχεση εχει το αιτημα του Βαλτεσινικου με τις ανοησιες που εχεις αντιγραψει απο την 1η σελιδα του Ριζοσπαστη; Η αυθαιρετες αυξησεις του νερου που επεβαλε ο Γιαννοπουλος δεν πλητουν τους αλλους Γορτυνιους και γιαυτο εχουν δικιο ΜΟΝΟ οι Βαλτεσινιωτες;;; Και η λυση ειναι στα σωματεια σφραγιδες του ΠΑΜΕ με τα στρατιωτακια με τα λαβαρα και τα πανο στα πουλμαν; Σε αυτους θα στηριχθουν οι Βαλτεσινιωτες η μηπως το ΠΑΜΕ στηριξε τον ...Μπογιοπουλο και τους απολυμενους της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ; Δεν ησαν εργαζομενοι αυτοι; Ξανα ατυχησατε.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.