Λαϊκή Ενότητα: Όταν λέμε όχι στα μνημόνια, το εννοούμε (vid)

Λαϊκή Ενότητα: Όταν λέμε όχι στα μνημόνια, το εννοούμε (vid)

Σεπτέμβριος 01, 2015 - 21:52
6 σχόλια

Η Λαϊκή Ενότητα Αρκαδίας βρίσκεται σε φάση οργάνωσης με τις εκλογές να πλησιάζουν ολοταχώς. Στο πλαίσιο αυτό, την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στην Τρίπολη πραγματοποιήθηκε συζήτηση για τα επόμενα βήματα,καθώς και η συγκρότηση του ψηφοδελτίου.

Ο Παναγιώτης Αθανασιάδης, στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας και αντιπεριφερειάρχης Αττικής, βρέθηκε στην Τρίπολη όπου και παραχώρησε συνέντευξη λίγο πριν από την έναρξη της συζήτησης, κατά τη διάρκεια της οποίας μίλησε για τους στόχους της παράταξης, αναφερόμενος παράλληλα και στο διεκύβευμα αυτών των εκλογών.

Όπως ανέφερε, πρώτο βήμα για την Αρκαδία είναι να ενημερωθούν τα μέλη και να υπάρξει το επόμενο βήμα όπου και θα ανακοινωθούν τα ονόματα των υποψηφίων.

 Η Λαϊκή Ενότητα, τόνισε, στόχο έχει να δώσει μια συνέχεια σε μια αγωνιστική κινητοποίηση του ελληνικού λαού ενάντια στα μνημόνια και σε ένα «όχι» που εκφράστηκε πολλές φορές, αλλά, όπως σημείωσε, δεν έγινε από τις άλλες πολιτικές δυνάμεις σεβαστό.

Επίσης, ο κ. Αθανασιάδης, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, μίλησε  για τον στόχο της παράταξης αλλά και για τις προσπάθειες κάποιων από το εγχώριο κατεστημένο  να δοθεί μια εικόνα περιθωριοποίησης της Λαϊκής Ενότητας.

Τα μηνύματα τα οποία λαμβάνουν είναι ενθαρρυντικά είπε, κάνοντάς τους αισιόδοξους για το επόμενο βήμα, αυτό ενός καλού ποσοστού στις επικείμενες εκλογές το οποίο θα τους επιτρέψει να κτίσουν μια βάση προκειμένου να απαλλαγεί η χώρα από τα μνημόνια.

Για την Αρκαδία και για τους υποψηφίους είπε ότι τα άτομα αυτά θα επιλεγούν από το τοπικό επίπεδο και από την επιτροπή πρωτοβουλίας της Αρκαδίας, καθώς τα μέλη είναι αυτά που θα έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μίλησε και για το πώς θα βγει η χώρα από τα μνημόνια και για το αν τα καταφέρουν, καθώς είδαμε ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ πρέσβευε κάτι τέτοιο και προεκλογικά, αλλά δεν τήρησε τη δέσμευσή του. Ο κ. Αθανασιάδης είπε ότι οι σύντροφοί του απέδειξαν ότι όταν λένε «όχι», το εννοούν.

Επίσης, ανέφερε ότι την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου θα παρουσιαστεί το προγραμματικό κείμενο το οποίο θα εξειδικευτεί άμεσα.

Για την έξοδο από τη Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ, είπε ότι κάτι τέτοιο ίσως να μην είναι και καταστρεπτικό, όπως αφήνουν πολλοί να εννοηθεί, αλλά η έξοδος από το ευρωπαϊκό σύμπλεγμα και η στροφή στη δραχμή ίσως είναι μια λύση.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Λαϊκή Ενότητα: Όταν λέμε όχι στα μνημόνια, το εννοούμε


6 Σχόλια

H φωτογραφία βγαίνει τη στιγμή που ο σύντροφος αναρωτιέται: πρέπει που και που να δουλεύουμε;

Καλά ρε παιδιά ακροατές δεν υπήρχαν; η ο κάμεραμαν είχε την προσοχή του στον μεγάλους ΚουνελοΑλεξανδρηΣταθόπουλουςΛαζαρέους και ΣΙΑ...

Εύστοχες και ενδεικτικές οι ερωτήσεις του γελοίου παρατηρητή. Πιο προχωρημένη άποψη ήταν αυτή του Heinlein (Robert Anson Heinlein, 1907-1988), αποτυχημένου στρατοκράτη, αμερικάνου φυσικά, να έχουν δικαίωμα ψήφου μόνο οι βετεράνοι πολέμου. Εσύ, γελοίε, έχεις πάει στρατό; Σκότωσες;

@ idiot 20:55 - Δεν χάνεις ευκαιρία να δείξεις τη βλακεία σου...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.